POSLUŠAJ NA: 

APPLE PODCASTS | SPOTIFY | AMAZON GOOGLE PODCAST YOUTUBE

 

Nina Gaspari je ustvarjalka podcasta Lovim ravnotežje, ki je z oddajanjem začel leta 2019 in je danes najbolj poslušani podjetniški podcast v Sloveniji.

Skozi sproščene in nefiltrirane pogovore vam gostiteljica vsak petek predstavlja zanimive in navdihujoče sogovornice in sogovornike, odpira zanimive teme v solo epizodah in odpira prostor za posebne serije tematskih podcast epizod.

Podcast Lovim ravnotežje ima več kot 1,2 milijona prenosov in je na lestvicah* najbolj poslušanih slovenskih podcastov pogosto na najvišjih mestih.

* podatki so za Apple Podcasts.

"Vzpon pripovedovanja zgodb predstavlja močan premik v načinu, kako uživamo medije in se povezujemo z njimi. Hrepenimo po zgodbah s pomenom in poslušamo glasove, ki jim lahko zaupamo. Podcasti so odličen način globljega podajanja zgodb, ki se jih z občinstvom gradi na dolgi rok skozi zimzelene vsebine, ki so aktualne dalj časa". - Nina Gaspari

ODDAJ OCENO | NAROČI SE NA PODCAST

POSLUŠAJ VSE EPIZODE

Vas zanima sodelovanje na podcastu Lovim ravnotežje?

Pomagajte nam pri upravljanju prejetih povpraševanj umeščanja vsebin partnerskih znamk v podcast. Oglasite se prek spodnjega obrazca in v kratkem se vam oglasimo nazaj.