178: Kako varna so potovanja za ženske solopopotnice (Andreja Počkaj)

 

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | AMAZON | GOOGLE PODCAST YOUTUBE

V 178. epizodi podcasta gostim solopotnico Andrejo Počkaj, ki s svojimi digitalnimi razglednicami s svojim potovanj navdušuje in izobražuje svoje občinstvo o bogastvu raznolikosti, ki jo ponuja naš planet in, kako potovati varno.

Andreja ti bo v epizodi zaupala, kako je kot ženski potovati sami po svetu, kakšne so njene izkušnje, destinacije, ki jih je že obiskala in kaj se še skriva na njeni listi želja za prihodnost, pa tudi nasvete, kako biti in ostati na varni. Kaj je dobro urediti preden se odpravimo na pot in kako na poti bdimo nad svojo varnostjo.

Andrejo lahko spremljaš prek Instagrama, skočiš pa lahko tudi na spletno stran podcasta Ta nori svet, ki ga Andreja vodi skupaj s prijateljico Nino Puhek.

Nelipotov deodorant v stiku je odličen sopotnik na tvojem naslednjem potovanju. Izdelan je iz naravnih sestavin in v Sloveniji, je certificirano organski, naravni in večinoma primerni tudi za vegane. Po novem jih poleg spletne strani in trgovin Spar, ujameš tudi v poslovalnicah DM po vsej Sloveniji. V njih ekskluzivno dobiš nov izdelek Bitnost z vanilijo in kokosom, ki ga trenutno uporabljam tudi jaz.

Ob nakupu na spletni strani pa vnesi kodo LOVIM 15%, ki ti bo dodala 15% popust na tvoj nakup.

Zgodbo podjetja Nelipot lahko spoznaš v 106. epizodi, v kateri sem gostila direktorico podjetja Tino Štrubelj. Najin pogovor lahko poslušaš tukaj.

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj