195: O odnosu do alkohola, vrnitvi na radio, novem podcastu in podjetništvu (Miha Šalehar)

 

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | AMAZON | GOOGLE PODCAST YOUTUBE

V 195. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim priljubljenega radijskega voditelja, kolumnista, kolega podcasterja in pisatelja Miho Šaleharja.

Prav v teh dneh Miha slovenski javnosti predstavlja novo knjigo Notranji pir, v kateri govori o svojem odnosu do alkohola in rekreativnem pijančevanju. Govoriva tudi o novem podcastu Mihilizem, vrnitvi na nacionalni radio, kjer vodi jubilejno 20. sezono oddaje Toplovod, pa o podjetništvu, kreativnosti, strasteh in odnosih.

Mihovo novo knjigo Notranji pir lahko kupiš tukaj.

Nov podcast Mihilizem lahko poslušaš tukaj. Podcast je na voljo tudi v video obliki, ogledaš si ga lahko tukaj.

V tem neizmerno zabavnem pogovoru, za katerega sem Mihi še posebej hvaležna, sem preskakovala tudi svoje strahove in sindom vsiljivca o mojem pisanju skoraj izdane knjige, delček tega ste lahko slišali v uvodu. Lahko vam še zaupam, da bo knjiga Lovim svoje ravnotežje kmalu na voljo v predprodaji po znižani ceni in se veselim, da vam točen datum, vsebino in koncept knjige, ki sem jo pripravila z mislijo na vas, kmalu tudi razkrijem.

Miho lahko spremljaš prek Twitterja in Instagrama.

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Če želiš vedeti, kdo si, kakšni so tvoji talentisanježelje in kako se počutiti udobno s seboj, moraš najprej preživeti več časa s seboj.

Robin Sharma