212: Brina Selan - učenje joge kot začetek druge kariere

 

APPLE PODCASTS | SPOTIFY | AMAZON | GOOGLE PODCAST

V 212. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim Brino Selan, strokovnjakinjo za marketing, ki je drugo kariero našla v učenju joge.

Brina je ekonomistka s prek 15-letnimi izkušnjami na področju marketinga in organizacije dogodkov. Danes je lastnica znamke Brinarnia, ki je postala njena druga kariera. Brina v obliki rednih ur vadbe hatha, flow in aerial joge vodi krasne ure obračanja na glavo v ljubljanskem Studiu Equilibri, ki ga vodita skupaj s Polono.

Z Brino govoriva o njeni poti, kako sta se najini poti prekrižali med pripravami na pridobitev mednarodne licence za aerial jogo, kako je potekala njena pot proti drugi karieri ter kako danes upravlja svoje vloge, projekte, delo in življenje.

Ta pogovor je navdihujoč in ga še posebej priporočam vsem, ki razmišljate o spremembah, pa ne veste kje in kako začeti ali enostavno nimate poguma za nove izzive.

Brino lahko spremljaš prek spletne strani, Instagrama in Facebooka, njene ure aerial joge v Studiu Equilibri pa prek Instagrama in Facebooka

V podjetju Malinca, kjer so svojo linijo izdelkov za nego vseh tipov kože razširili z novim izdelkom: Premium Serum Retinol+, ki so ga razvili s priznano znamko kozmetike Add Actives.


Premium Serum Retinol+ je napredna in intenzivna nočna nega za mladosten sijaj kože obraza. Nov izdelek je dodatno oplemeniten z vitaminom b6, malinovimi ketoni, karetenoidi in pomirjujočimi sestavinami.

Primeren je kot intenzivna nočna nega za vse tipe kož, tudi mastno, nečisto in problematično, za kožo, ki kaže znake staranja in za vse, ki iščete čvrst, mladoseten videz kože in poenoten ten.


Vse dodatne informacije o izdelku, načinu uporabe in kako začeti uporabljati retinol, če ga še niste, nadete na tukaj.


Pri podjetju Malinca, ki je podpornik podcasta Lovim ravnotežje, lahko v svojo spletno košarico, ob zaključku nakupa dodaš še kodo RAVNOTEZJE10 za 10% popust na svoj nakup.

Epizoda podcasta Lovim ravnotežje je nastala v sodelovanju s podjetjem Malinca, ki že enajst let svojo blagovno znamko ekološke prehrane in naravne kozmetike uspešno nadgrajuje tudi s kakovostnimi in naravnimi prehranskimi dopolnili.

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj