217: Kako presežeš potrebo po perfekcionizmu in razviješ prijaznost do sebe?

 

APPLE PODCASTS | SPOTIFY | AMAZON 

V današnji epizodi bomo raziskovali koncept perfekcionizma, lastnosti, s katero se mnogi od nas spopadamo tako v zasebnem kot poklicnem okolju. Perfekcionizem je lahko dvojno rezilo. Po eni strani nas spodbuja k prizadevanju za odličnost, po drugi pa lahko privede do cikla stresa in nezadovoljstva.

V epizodi bomo pogledali, kaj sploh je perfekcionizem in kako nastane, kako ga prepoznamo in kakšni so njegovi znaki, kaj vse vpliva na razvoj perfekcionizma, na koncu pa vam bom predstavila tri načine, ki so vam lahko v pomoč pri premagovanju nenehnega teka za iskanjem popolnosti.

Vsi, ki boste kupili mojo knjigo Lovim svoje ravnotežje, boste ob nakupu prejeli še darilo - predavanje "Opuščanje perfekcionizma in razvijanje prijaznosti do sebe", v katerem se v to tematiko še natančneje poglobimo.

V predavanju boste dobili tudi uporabne informacije o tehnikah opuščanja perfekcionizma,  in načine, kako do sebe postanemo bolj sočutni in prijazni.

Če pa boste knjigo Lovim svoje ravnotežje kupili do vključno 17. 5. 2024, pa vam za vsa naročila v Sloveniji podarim še brezplačno poštnino!

Knjiga Lovim svoje ravnotežje je na voljo ekslkuzivno in samo tukaj.

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj