NASTJA KRAMER PESEK – SOUSTANOVITELJICA IN SOLASTNICA SPLETNE TRGOVINE IN LIFESTYLE PORTALA MALINCA

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | STITCHER GOOGLE PODCAST

V 50. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim Nastjo Kramer Pesek – solastnico blagovne znamke Malinca, ki sta jo pred sedmimi leti odprli s prijateljico Andrejo. V teh epizodi se z Nastjo pogovarjava o podjetniških izzivih, kako so se kot spletna trgovina hitro odzvali na nove razmere, ki jih je prinesla koronakriza in zabeležili 100-odstotni dvig prodaje prav v pomladnih mesecih, ko smo imeli popolno zaprtje. Govoriva tudi o tem, kako pomembno je znamo sprejemati hitre odločitve, biti fleksibilni, poznati svoj namen in ga uskladiti s svojimi idealnimi kupci. Nastja v pogovoru zaupa tudi en kup idej, kako sodelovati z digitalnimi vplivneži, vklapljati kupce v načrtovanje prihajajočih aktivnosti in razvoja izdelkov, pripravljanje vsebin, kako za Andrejo usklajujeta vloge in, kako v kupu idej prepoznati tisto pravo. In jo izpeljati do konca.

 

Nastja je prva naročnica, ki jo gostim na podcastu. Vesela sem, da smo naše sodelovanje letos odlično izpeljali, kjub temu, da smo večino delavnic, na katerih smo postavljali Malincino strategijo odnosov z mediji, izpeljali pomladi 2020 v času samoizolacije, prek skypea.

 

Nastjo lahko ujameš na kar nekaj kanalih:

Spletna stran 

Instagram

Podcast

Facebok

V eni od epizod Nastjinega podcasta sem gostovala tudi jaz, pogovarjali pa sva se o meditaciji. Epizodo lahko poslušaš tukaj.

V pogovoru je Nastja omenila serijo Down to Earth, ki jo lahko spremljaš na Netflixu, podcast Business Wars in knjigo Scale avtorja Jeffa Hoffmana.

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj