KAKO V SVOJ VSAKDAN VPELJATI SKRB ZASE IN 7 MOJIH NAJLJUBŠIH PRAKS

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | STITCHER GOOGLE PODCAST

V 79. epizodi podcasta Lovim ravnotežje bova govorili o temi, ki mi je zelo blizu in jo aktivno raziskujem zadnjih nekaj let – kako skrbeti za svoje dobro počutje. V angleščini imajo za to krasno besedno zvezo “self-care”, ki bi jo lahko prevedli v samoskrbo. Jaz sem se odločila za malo drugačno poimenovanje, in sicer skrb zase in svoje počutje. V tej epizodi bova pogledali, kaj je dobra skrb zase in zakaj je pomembna za vsakega od nas, ob koncu pa ti bom predstavila mojih pravljičnih sedem načinov, kako različne aktivnosti skrbi zase vključujem v svoj vsakdan in to na trajnosten način.

Želela sem si, da na poti iskanja zakaj-a s svojimi izkušnjami in spoznanji, ki sem jih dobila sama, pomagam tudi tebi. Zato sem pripravila krasen delovni zvezek z vajami, ki ti bodo pomagale, da najdeš svoj zakaj. Ob nakupu ti podarim brezplačen dodajam delovni zvezek z dodatnimi vajami za samospoznavanje, ki ti bodo v pomoč pri iskanju tvojega zakaj-a. V tej ponudbi boš poleg delovnega zvezka Kako najdeš svoj zakaj?, ki med drugim vključuje tudi vaje, kako svoj novoodkriti zakaj preneseš tudi na podjetniško ali delovno pot, dobila še en delovni zvezek z dodatnimi vajami za samospoznavanje, ki ti ga podarjam brezplačno. Zakaj? Ker verjamem, da se vsaka ljubezen vedno začne pri ljubezni do sebe in ugotavljanju, česa si v življenju želiš in česa ne. Oba delovna zvezka lahko ujameš TUKAJ.

V tej epizodi sem omenila:

  1. epizodo podcasta, v kateri sem govorila o mentalnem zdravju, moji poti, izkušnjah, dodala pa sem tudi veliko odgovorov na vaša najpogostejša vprašanja. Epizodo lahko poslušaša tukaj.
  2. epizodo podcasta, v kateri sem govorila o pogledu na zadnje, pandemsko leto. Epizodo lahko poslušaš tukaj.
  3. epizodo podcasta z Mojco Žove, v kateri sva govorili o svetu kadil in njene poslovne zgodbe Your Soul Time. Beli žajbelj, palo santo in ostala kadila lahko spoznaš tukaj.

Epizode o produktivnosti lahko poslušaš tukaj.

  1. epizodo podcasta, v kateri govorim o meditaciji lahko poslušaš tukaj. O meditaciji sem se pogovarjala tudi z Nastjo in Malince, najin pogovor pa lahko poslušaš tukaj.

Omenila sem še CBD iz The High Life, Beauty Slepp in kolagen iz Novelius Medical, ki ga lahko naročiš s skokom na njihov Instagram in sporočilom v DM.

V epizodi sem omenila še krase lotusov piling Pelia Organic, ki ga lahko naročiš tukaj. Ustanoviteljico te krasne podjetniške zgodbe, Ivo Rat, pa lahko spoznaš v 63. epizodi tega podcasta, ki jo lahko poslušaš tukaj.

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj