COCA-COLINA PRILOŽNOST ZA MLADE - predavanje

Coca-Colina priložnost za mlade je iniciativa, ki jo organizira podjetje Coca Cola HBC Slovenija. Namen projekta je nuditi podporo mladim pri doseganju njihovih kariernih ambicij. Projekt je namenjen predvsem mladim, ki so dopolnili 18 let, primeren pa je za vse, ki želijo pridobiti nova znanja in praktične nasvete, ki jim bodo v pomoč v zasebnem in poslovnem življenju.

Za projekt sem pripravila enourno predavanje z naslovom "Lovljenje ravnotežja med zasebnim in digitalnim. Kako komunicirati na digitalnih omrežjih?", ki je potekalo prek spleta.

Vsebina delavnice: Kako se podati na pot odkrivanja tvojega zakaj-a in poslanstva v svetu, ter kako to spoznanje vpliva na tvojo poslovno, podjetniško in življenjsko pot? Pogledali bomo v načine grajenja uspešne in prepoznavne komunikacije, ki bo ujela zanimanje medijev in uporabnikov družbenih omrežij. Na delavnici bomo pogledali v načine, kako lahko z aktivnostmi na družbenih omrežjih dobimo pozornost medijev ter se osredotočili na spodobno in družbeno odgovorno komunikacijo prek družabnih omrežij. Na koncu bomo skozi debato iskali načine postavljanja mej v uporabi družbenih medijev in se poigrali z načini, ki so nam lahko v pomoč pri upravljanju vpliva družbenih omrežij na naša čustva in počutje.

Na projektu s os svojimi predavanji sodelovali še dr. Aleksander Zadel, Sara Isaković, dr. med. Tina Bončina, Boštjan Romih, Jaka Kladnik, Borut Rozman, Perica Jerković in Matija Golar.

Sodelovanje z naročnikom: 2021

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj