Mercator - ustvarjanje vsebin

V letu 2014 smo za podjetje Mercator ustvarjali več projektov na področju ustvarjanja vsebin, odnosov s spletnimi vplivneži in organizacije dogodkov.

Poleti pripravili delavnico, na kateri smo predstavili uporabnost treh izdelkov iz linije Bio tofu. V sodelovanju s prehranskim svetovalcem Matjažem Kološo smo za digitalne vplivneže v restavraciji Romansa pripravili kuharsko delavnico, na kateri so pripravljali dve slani in eno sladko jed. Vse aktivnosti smo še dodatno podkrepili s produktnimi novičkami, ki smo jih uspešno posredovali v slovenski medijski prostor. 

Tik pred velikonočnimi prazniki smo za naročnika v obratu Kranjskega kolačka pripravili delavnico priprave orehove potice, na kateri se nam je pridružil tudi etnolog prof. dr. Janez Bogataj. Na delavnico smo povabili izbrane medije in digitalne vplivneže, ki so prek svojih omrežij s svojimi sledilci delili izkušnje. Vsi so svoje izdelke v tradicionalnih glinenih posodah odnesli tudi domov. Vse aktivnosti smo v tistem času še dodatno podkrepili s produktnimi novičkami, ki smo jih uspešno posredovali v slovenski medijski prostor.

Sodelovanje z naročnikom: 2014

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj