Kako v svoj vsakdan vpeljati skrb zase in 7 mojih najljubših praks

V 79. epizodi podcasta Lovim ravnotežje bova govorili o temi, ki mi je zelo blizu in jo aktivno raziskujem zadnjih nekaj let – kako skrbeti za svoje dobro počutje. V angleščini imajo za to krasno besedno zvezo “self-care”, ki bi jo lahko prevedli v samoskrbo. Jaz sem se odločila za malo drugačno poimenovanje, in sicer skrb zase in svoje počutje. V tej epizodi bova pogledali, kaj je dobra skrb zase in zakaj je pomembna za vsakega od nas, ob koncu pa ti bom predstavila mojih pravljičnih sedem načinov, kako različne aktivnosti skrbi zase vključujem v svoj vsakdan in to na trajnosten način.

Želela sem si, da na poti iskanja zakaj-a s svojimi izkušnjami in spoznanji, ki sem jih dobila sama, pomagam tudi tebi. Zato sem pripravila krasen delovni zvezek z vajami, ki ti bodo pomagale, da najdeš svoj zakaj. Ob nakupu ti podarim brezplačen dodajam delovni zvezek z dodatnimi vajami za samospoznavanje, ki ti bodo v pomoč pri iskanju tvojega zakaj-a. V tej ponudbi boš poleg delovnega zvezka Kako najdeš svoj zakaj?, ki med drugim vključuje tudi vaje, kako svoj novoodkriti zakaj preneseš tudi na podjetniško ali delovno pot, dobila še en delovni zvezek z dodatnimi vajami za samospoznavanje, ki ti ga podarjam brezplačno. Zakaj? Ker verjamem, da se vsaka ljubezen vedno začne pri ljubezni do sebe in ugotavljanju, česa si v življenju želiš in česa ne. Oba delovna zvezka lahko ujameš TUKAJ.

V tej epizodi sem omenila:

49. epizodo podcasta, v kateri sem govorila o mentalnem zdravju, moji poti, izkušnjah, dodala pa sem tudi veliko odgovorov na vaša najpogostejša vprašanja. Epizodo lahko poslušaša tukaj.

77. epizodo podcasta, v kateri sem govorila o pogledu na zadnje, pandemsko leto. Epizodo lahko poslušaš tukaj.

65. epizodo podcasta z Mojco Žove, v kateri sva govorili o svetu kadil in njene poslovne zgodbe Your Soul Time. Beli žajbelj, palo santo in ostala kadila lahko spoznaš tukaj.

Epizode o produktivnosti lahko poslušaš tukaj.

12. epizodo podcasta, v kateri govorim o meditaciji lahko poslušaš tukaj. O meditaciji sem se pogovarjala tudi z Nastjo in Malince, najin pogovor pa lahko poslušaš tukaj.

Omenila sem še CBD iz The High Life, Beauty Slepp in kolagen iz Novelius Medical, ki ga lahko naročiš s skokom na njihov Instagram in sporočilom v DM.

V epizodi sem omenila še krase lotusov piling Pelia Organic, ki ga lahko naročiš tukaj. Ustanoviteljico te krasne podjetniške zgodbe, Ivo Rat, pa lahko spoznaš v 63. epizodi tega podcasta, ki jo lahko poslušaš tukaj.

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Zate pripravljam tudi krasen e-novičnik, v katerega vpletam podjetniške in lifestyle vsebine, ki so na voljo le naročnicam novičk. V vsako sporočilo vključim res fine, zanimive, uporabne in navdihujoče vsebine, sem in tja tudi kakšno brezplačno e-knjižico. Spodaj ob prijavi lahko izbereš, katera tema (podjetništvo ali lifestyle) te najbolj zanima in od mene boš dobila vsebine, ki so z izbrano temo povezane. Seveda se lahko odločiš tudi za obe temi. 

Takoj po potrditvi prijave na e-novičke bo v tvoj e-nabiralnik priletela pozdravna e-knjižica, nekaj dni kasneje pa sledi še nekaj finih knjižic, ki ti bodo gotovo prišle prav. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

PREV

Maruša Kerec - novinarka, voditeljica in urednica oddaje Odbita do bita na VAL 202 o svoji poti in pomenu medijev v času, ki ga živimo

NEXT

Meta Kač - kako najti pogum za spremembo kariere in kako odločitev povezati s svojimi življenjskimi vrednotami

LEAVE A COMMENT

0