Emil Ledenko – človek, ki z ledeno vodo premaguje meje svojega telesa in uma

V 84. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim Emila Ledenka – človeka, ki mu je bila ledena voda dobesedno položena v zibelko. Emila sem spoznala lansko leto, ko sem se v okviru programa Leader in flow udeležila njegove 3-urne delavnice, ki se je zaključila s poletnim potopom v izvir Kamniške Bistrice, ki je imela takrat dobre štiri stopinje. To izkušnjo sem ponovila tudi letos, sredi februarja, ko nas je spremljalo nežno sneženje. Spet znova sem ugotovila, kako neverjetna izkušnja je, ko presežeš svoje strahove, se predaš in zaupaš sebi ob enem.

Emila lahko ujameš na Instagramu, Facebooku in na spletni strani, ki jo najdeš tukaj.

Ko sem februarja objavila, da sem se ponovno udeležila enega od teh potopov, je objava privabila ogromno vprašanj in želja, da bi se tudi sami želeli spoznati s tem izzivim. Zato je Emil samo za vas, drage poslušalke in poslušalci, pripravil tri datume 3-urnih delavnic, ki vključujejo uvodno predavanja, dihalne vaje in predpripravo na končni potop. Dobimo se pri izviru Kamniške Bistrice, in sicer v sredo 12. 5. ob 15. uri, v soboto 15. 5. ob 9. uri in v sredo 19. 5. ob 15. uri. Na tej povezavi se lahko prijaviš že zdaj in si zagotoviš mesto. S kodo NINA10 pa ob zaključku prijave dobiš še popust, ki ga je Emil pripravil samo za vas. Se vidimo v Kamniški Bistrici.

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Zate pripravljam tudi krasen e-novičnik, v katerega vpletam podjetniške in lifestyle vsebine, ki so na voljo le naročnicam novičk. V vsako sporočilo vključim res fine, zanimive, uporabne in navdihujoče vsebine, sem in tja tudi kakšno brezplačno e-knjižico. Spodaj ob prijavi lahko izbereš, katera tema (podjetništvo ali lifestyle) te najbolj zanima in od mene boš dobila vsebine, ki so z izbrano temo povezane. Seveda se lahko odločiš tudi za obe temi. 

Takoj po potrditvi prijave na e-novičke bo v tvoj e-nabiralnik priletela pozdravna e-knjižica, nekaj dni kasneje pa sledi še nekaj finih knjižic, ki ti bodo gotovo prišle prav. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

PREV

Kako tvojo podjetniško zgodbo predstaviti medijem

NEXT

Miha Rekar - o knjigah, ki jih rada prebirava in jih priporočava tudi tebi

LEAVE A COMMENT

0