Miha Rekar – o knjigah, ki jih rada prebirava in jih priporočava tudi tebi

V 85. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim Miho Rekarja, ki se vrača na podcast. Miha je programer, kolega podcaster in moj prijatelj, s katerim se največkrat pogovarjava prav o temi, ki sva jo danes vključila v rdečo nit te epizode – o knjigah. V epizodi ti zaupava dolg seznam knjig, ki jih imava pri roki, se k njim vračava, so nama bile všeč ali pa jih imava v načrtu za prihajajoča branja.

Miho lahko spremljaš na Instagramu, Twitterju in spletni strani.

V epizodi sva omenila podcast podcast Ryana Holidayja, ki ga lahko poslušaš tukaj.

Mihova bogata in dolga lista knjig je na voljo na naslednjih povezavah:

Goodreads

Poletne knjige, h katerim se vrača

Top knjige za leto 2019

Top knjige za leto 2020

Med mojimi knjigami, ki sem jih omenila v epizodi, pa so trenutno vroče:

Black Magic, Chad Sanders

Devica, kraljica, vdova, prasica, Erica Johnson Debeljak

Prikriti plameni, Celeste Ng

Four Hundred Sould, Ibram X. Kendi in Keisha N. Blain

The infinite game, Simon Sinek

The listening path, Julia Cameron

Leonardo da Vinci, Walter Isaacson

City of Girls, Elizabeth Gilbert

Otroštvo, Miha Mazzini

Belo se pere na devetdeset, Bronja Žakelj

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Zate pripravljam tudi krasen e-novičnik, v katerega vpletam podjetniške in lifestyle vsebine, ki so na voljo le naročnicam novičk. V vsako sporočilo vključim res fine, zanimive, uporabne in navdihujoče vsebine, sem in tja tudi kakšno brezplačno e-knjižico. Spodaj ob prijavi lahko izbereš, katera tema (podjetništvo ali lifestyle) te najbolj zanima in od mene boš dobila vsebine, ki so z izbrano temo povezane. Seveda se lahko odločiš tudi za obe temi. 

Takoj po potrditvi prijave na e-novičke bo v tvoj e-nabiralnik priletela pozdravna e-knjižica, nekaj dni kasneje pa sledi še nekaj finih knjižic, ki ti bodo gotovo prišle prav. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

PREV

Emil Ledenko - človek, ki z ledeno vodo premaguje meje svojega telesa in uma

NEXT

Kako sestaviš svojo jutranjo rutino, ki bo delovala zate?

LEAVE A COMMENT

0