VSE O PODCASTU LOVIM RAVNOTEŽJE!

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | STITCHER GOOGLE PODCAST

 

V 1. epizodi podcasta Lovim ravnotežje ti predstavljam nekaj ključnih podatkov in informacij, odgovarjam na prva vprašanja o tem, komu je podcast namenjen, kakšne vsebine lahko na njem pričakuješ in zakaj te naslavljam v ženskem spolu.

Podcast Lovim ravnotežje je namenjen tebi. Skozi epizode bom s teboj delila mojo življenjsko in podjetniško pot, lovila ideje za sproščanje, gostila številne sogovornike, ki bodo s svojimi zgodbami prinesli sveže načine in poglede na življenje in podjetništvo. Želim, da podcast Lovim ravnotežje postane stičišče navdihujočih vsebin, ki ti bodo pokazale, da lahko v življenju prav vsak lovi ravnotežje med delom in življenjem na sploh.

Imaš idejo, pa ne veš, kako iz nje razviti podjetniško zgodbo? Imaš svoje podjetje in ne veš, kako zgraditi odmevno zgodbo? Želiš vstopiti v podjetniški svet, pa ne veš, kje začeti? Dobrodošla na podcastu Lovim ravnotežje. S teboj bom delila 15-letne izkušnje dela v piaru in 10-letne izkušnje samostojne podjetniške poti. Priduži se meni in mojim gostom, s katerimi bomo odkrivali skrivnosti uravnoteženega podjetnišva in odgovarjali na tvoja vprašanja. Prijavi se s klikom na “subscribe” in ujemi nove epizode tvoje nove navdihujoče podjetniške in življenjske zaveznice.

Zakaj te naslavljam v ženskem spolu? Že pred časom sem se odločila, da bom tako naslavljala moje bralke zapisov in sledilke mojih družbenih medijev. Večina je žensk, nekaj tudi moških. Vesela bom tudi moške družbe in upam, da te naslavljanje v ženskem spolu ne bo (preveč) motilo.

 

Kadarkoli mi lahko svoj predlog ali vprašanje pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Hvala vnaprej, se slišiva!

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj