KAKO SEM SE ZNAŠLA V PODJETNIŠTVU?

POSLUŠAJ NAAPPLE PODCASTS | SPOTIFY | STITCHER GOOGLE PODCAST

V 2. epizodi podcasta Lovim ravnotežje te peljem skozi mojo življenjsko pot. Želim ti namreč pokazati, kako so drobne situacije v moji preteklosti korenito posegle v smer in pot, po kateri hodim danes.

V epizodi sem omenila trenutek, ko se je moje življenje spremenilo in sem nepričakovano vstopila v svet piara, v katerem delam še danes. Več o tem si lahko prebereš tukaj. Na to spremembo je korenito vplival Lorenzo, zgodbo o tem pa najdeš tukaj.

V epizodi sem omenila selitev v London, v katerega sem se preselila sredi največje finančne in gospodarske krize. Kako sem doživljala življenje v angleški prestolnici lahko preverič tukaj. Točno 11 let sem potrebovala, da sem se vrnila v mesto in spisala Vodič po Londonu in mojem najljubšem Borough Marketu.

 

Slabih devet let hodim po samostojni podjetniški poti. Premagujem strahove, predvsem pa uživam v delu po mojih pravilih. V teh letih sem se naučila prepustiti toku, narediti prostor za nove priložnosti in spoznala, da lahko iz porazov zgradim pozitivne zgodbe.

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj