TESA JURJAŠEVIČ - KAKO UPRAVLJATI S STRAHOVI IN SINDROMOM VSILJIVCA PRED PREDSTAVITVIJO NOVE PODJETNIŠKE ZGODBE

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | STITCHER GOOGLE PODCAST

V 127. epizodi je moja gostja Tesa Jurjaševič, modna urednica in strokovnjakinja, vplivnica in po novem tudi podjetnica, ki pravkar pripravlja predstavitev čisto svežo podjetniško zgodbo.

V epizodi se pogovarjava o njenih trenutnih največjih izzivih, strahovih, tesnobi, občutkih, ki jih ima tik pred okroglim rojstnim dnem, ki ga je Tesa praznovala v teh dneh, pa o hoji izven cone udobja. Skozi najin pogovor lahko slišiš, kaj se dogaja Tesi po tem, ko je sprejela pomembno poslovno odločitev in se podala v čisto novo podjetniško zgodbo, kakšni strahovi jo spremljajo, kako z njimi upravlja in zakaj ji pri tem zelo pomaga redna praksa pisanja dnevnika.

Teso lahko spremljaš na Instagramu in TikToku.

 

Podjetje Malinca v teh dneh predstavlja čisto novi izdelek Serum C15 Booster – antioksidantni serum za obraz z naprednim vitaminom C, ki so ga razvili v sodelovanju s priznano znamko kozmetike Add Actives. Anti-age nega obraza z novim serumom je primerna za vse tipe kože, dobrodejno pa vpliva na drobne linije in gubice, hiperpigmentacijo in neenakomern ten kože.

Novi Serum C15 Booster je primeren za vegane, ne vsebuje vode in je narejen na oljni osnovi, ne vsebuje emulgatorjev, konzervansov in umetnih dišav in ima nežen vonj naravne vanilije. Izdelek vsebuje tudi napredni vitamin C, ki ga pri svojih negah uporabljajo na Japonskem in Južni Koreji, ki slovita za področji sveta, kjer je nega kože resnično na drugi ravni. Serum C15 Booster  lahko uporabljaš zjutraj in zvečer, po običajni negi obraza.

Pri podjetju Malinca, ki je podpornik podcasta Lovim ravnotežje, lahko v svojo spletno košarico, ob zaključku nakupa dodaš še kodo RAVNOTEZJE10 za 10% popust na svoj nakup. Novi Serum C15 Booster lahko kupiš tukaj.

V epizodi je bilo omenjeno še:  

- knjiga The Surrender Experiment avtorja Micheala A. Singerja, ki jo lahko kupiš tukaj;

- knjigo Dijane Matković Zakaj ne pišem, ki jo kupiš tukaj

knjigo Mihe Šaleharja Pustolovec zmote: patetični priročnik za razumevanje priletnega alfa samca, ki jo najdeš tukaj;

- epizoda podcasta Armchair Expert o MK-ULTRA, ki jo lahko poslušaš tukaj;

- 119. epizoda podcasta, v kateri gostim mojega ortodonta Gregorja Možeta. Poslušaš jo lahko tukaj;

- kavarna Maritani v Trstu, ki jo vodi moj prijatelj Paolo, najdeš jo tukaj;

- kavarna San Marco v Trstu, v katero zahaja priznani tržaški pisatelj Claudio Magris, najdeš tukaj.

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj