MARIN MEDAK – O POSLOVNI IDEJI IN ZGODBI DELLA SPINA, AKTIVNEM DRŽAVLJANSTVU IN ZAKAJ JE POMEMBNO POVEDATI SVOJE MNENJE

 

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | STITCHER GOOGLE PODCAST

 

V 126. epizodi je moj gost Marin Medak, lastnik optike Della Spina, podjetnik in aktivni državljan, ki ga ni strah izraziti svojega mnenja, se postaviti v bran ljudem, ki si tega ne upajo ali ne zmorejo. 

Marin od leta 2019 vodi moderno optiko Della Spina, v kateri si lahko v trgovini sredi Ljubljane ali prek spleta izbereš in kupiš očala. Tista z dioptrijo, ali pa sončna. Če se odločiš za obisk optike Della Spina, boš na dom prejmel_a tri izbrane pare očal, ki jih lahko en teden preizkuš. Testna očala že vsebujejo tudi leče, ki so prilagojene tvoji dioptriji. Izbereš in plačaš tista očala (lahko seveda izbereš vse tri), ki ti odgovarjajo. Če ti niso všeč, lahko vse tri vrneš nazaj, brez stroškov poštnine, ki ga v celoti in v obe smeri pokrije Della Spina.  

Della Spina ima svojo blagovno znamko, delavnico, leče pa kupuje neposredno pri največjih in najbolj priznanih svetovnih proizvajalcih, brez vmesnih posrednikov, zato lahko očala z dioptrijo pri njih dobiš že od 99 EUR naprej.

Della Spino najdeš na spletni strani, spremljaš pa jih lahko tudi prek Instagrama in Facebooka.
Marina lahko spremljaš na Twitterju.
V epizodi sva omenila:
– 124. epizodo, v kateri sem gostila Niko Kovač, direktorico Inštituta 8. marec. Epizodo lahko poslušaš tukaj.
Marin je omenil hrvaško serijo Mrkovir Prvi in knjigo Catch 22.
Aktivnosti, ki jih Inštitut 8. marec organizira v času pred letošnjimi parlamentarnimi volitvami, najdeš tukaj.
Na koncu epizode sem omenila še obisk vadbe pri Klari Leben. Več informacij o njenem novem spletnem studiu najdeš tukaj.
Obiskala sem tudi uro aerial joge pri Brini Selan. Če te zanima in bi se pridružila, lahko Brinine vadbe v Ljubljani najdeš tukaj

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj