#KAMNAIZLET Z BARBI ZAVRŠNIK - O NESPOŠTOVANJU IN NERAZUMEVANJU OTROK, PODJETNIŠKIH IZZIVIH IN POSTAVLJANJU MEJ NA DRUŽBENIH OMREŽJIH

 

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | STITCHER GOOGLE PODCAST

V 130. epizodi, ki prvič prihaja tudi v video obliki, v novi rubriki #KAMNAIZLET s Porsche Group Card gostim Barbi Završnik. Barbi je specialna pedagoginja, podjetnica, vplivnica in mamica dvema mladima nadobudnežema. Dobri dve leti ustvarja krasno podjetniško zgodbo Pikarije, kjer na enem mestu prek spletnih tečajev staršem ponuja prostor za razvoj, podporo in znanje, odgovore na vprašanja in oporo pri popolnem razumevanju dojenčkov in otrok, njihovih potreb, vedenja, stisk, razmišljanj, razumevanj in prav vsega, kar starši potrebujete za vzgajanje širokomislečih otrok.

Barbi je tudi vplivnica, ki s svojimi vsebinami na družbenih omrežjih deli ideje za aktivnosti za otroke, ki so strokovno podkovane, in vpogled v svoje življenje, ki ni »instagram polikano«.

Najin pogovor v video obliki si lahko ogledaš tukaj:

Z Barbi sva šli na izlet in se pustili zapeljati v električnem lepotcu ID.4 znamke Volkswagen, ki naju je vodil iz Ljubljane proti Bledu. Vmes sva klepetali o njenih začetkih in času, ko sta z njenim Maticem ustvarjala video vsebine, ki so nasmejale njeno hitro rastočo skupnost. Govoriva tudi o izzivih mamice dveh otrok, Pike, ki je pravkar dopolnila tri leta, in Ceneta, ki je star dobrega pol leta. 

V pogovoru se dotakneva tudi vročega vprašanja, kako Barbi upravlja komuniciranje z ogromno skupnostjo, ki ji sledi na Instagramu, kje je postavila meje pri izpostavljanju svojih otrok na družbenih omrežjih in zakaj je sploh vstopila v svet družbenih omrežij.

Na poti na Bled sva se z Barbi ustavili na počivališču Marché – Voklo in popili kavico. Koristili sva 10 % popust, ki ti je s PGC kartico na voljo vse leto in to na vseh Marchejevih počivališčih v Sloveniji.

V zadnjem delu pogovora ti Barbi razkrije še nekaj zanimivih in skritih gorenjskih lokacij, ki so znane le domačinom, pa kako svoja otroka zamoti na poti v avtu in še in še.

Barbi je za vas pripravila tudi krasen seznam njenih najljubših glasbenih poslastic. "Playlisto" najdeš tukaj.

Med snemanjem pogovora sva v čolnarni pri krasni Vili Bled izkoristili še nekaj trenutkov za skok v čolniček (hvala Barbi, da si vesla vzela v roke ti) in pri tem s kartico PGC koristili 15% popust na najem. 

Ko sva zaključili s snemanjem pogovora, sva z Barbi skočili še na kosilo v restavracijo ARROI na Bledu, kjer sva s PGC kartico unovčili 10% popust.

Ker sva se z Barbi peljali v električnem lepotcu ID.4 znamke Volskwagen, sva lahko vozilo tudi polnili v mreži polnilnic MOON Charge. To kartico, s katero napolniš električno vozilo na eni od Moon Charge postaj, lahko pridobijo vsi imetniki PGC kartice. Mimogrede, to je tako enostavno in hitro, opravili sva kar medtem, ko sva pili kavo. Kot zanimivost ... do Bleda bi lahko ustavili na eni od kar 10 polnilnic za električna vozila.

Barbi lahko spremljaš na Instagramu. Njene izobraževalne spletne vsebine Pikarije, ki so namenjene staršem dojenčkov in otrok do 6. leta starosti, najdeš tukaj.

Barbi je v epizodi omenila knjigo Raising Good Humans, ki jo lahko kupiš tukaj.

V epizodi sem omenila tudi pogovor z Janom, ki sva ga posnela lansko leto. 76. epizodo lahko poslušaš tukaj.

***

Preden se odpraviš na pot ali ko si že na poti, lahko v mobilni aplikaciji ali pa na njihovi spletni strani preveriš vse aktualne ugodnosti, ki so ti kot imetnici oziroma imetniku kartice PGC na voljo na poti. Ugodnosti in vsebine se nenehno osvežujejo in dopolnjujejo, najdeš pa jih v praktično vseh kotičkih Slovenije.

Več o kartici in njenih ugodnostih si lahko prebereš na: https://web.porsche-group-card.si/.

Porsche Group Card lahko ujameš tudi na Instagramu in kanalu YouTube.

130. epizoda podcasta Lovim ravnotežje je nastala v sodelovanju s Porsche Group Card – tvojim najljubšim sopotnikom, ki je s teboj vedno na poti. 

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj