BARBARA MURN VRVIŠČAR - UPRAVLJANJE IZZIVOV OB MENJAVI SLUŽBE IN POSTAVLJANJU MEJ V NOVEM DELOVNEM OKOLJU

 

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | STITCHER GOOGLE PODCAST

V 131. epizodo podcasta Lovim ravnotežje se vrača Barbara Murn Vrviščar. Barbara je bila ena od prvih gostij na podcastu Lovim ravnotežje, zato te, če še nisi, vabim, da poslušaš 39. epizodo tega podcasta, v kateri sva veliko govorili o protokolu in obnašanju. Barbara je bila namreč do začetka letošnjega leta kar 13 let zaposlena na Mestni občini Ljubljana, v oddseku za mednarodne odnose in protokol. In, če misliš, da je protokol zadeva, ki se odvija samo v svetu politike in gospodarstva, se motiš. Protokol je del tvojega vsakdana, del vsakega stiska roke, izbire obleke za določeno priložnosti in še in še.

Danes pa z Barbaro nadaljujeva, kjer sva pred dvema letoma ostali. Barbara, ki je tudi ena od mojih najboljših prijateljic vse od časov, ko sva kot študentki obiskovali FDV, je v vmesnem času opravila izobraževanje na področju protokola pri Kseniji Benedetti, zamenjala službo in od začetka marca letošnjega leta v vlogi direktorice zavoda vodi ljubljansko kultno mladinsko inštitucijo Pionirski dom, vpisala se je na podimplomski študij in še in še.

V današnji epizodi govoriva o spremembah, upravljanju strahov pred velikimi in pomembnimi življenjskimi in kariernimi odločitvami, pa o tem, kako je v zakulisju potekala menjava službe, kdo vse je bil vpleten v njeno potrjevanje in kako se je Barbara v prvih dneh dela v novi organizaciji lotila postavljanja mej in grajenja odnosov z ekipo krasnih posameznic in posameznikov, ki so srce in duša ljubljanskega centra za kulturo mladih. 

Pionirski dom lahko spremljaš na Instagramu, Facebooku in prek njihove prenovljene spletne strani.

V epizodi je Barbara tudi omenila obisk predsednika Republike Slovenije gospoda Boruta Pahorja, ki je sredi meseca maja 2022 Pionirskemu domu ob začetku praznovanja njihove 60-letnice delovanja podelil zahvalo za delovanje tega navdihujočega središča raznolikih dejavnosti. Več o tem lahko prebereš tukaj

V epizodi sva omenili tudi aktualno delovno mesto vodje za trženje in odnose z javnostmi. Vse o razpisu najdeš tukaj.

 

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj