Andraž Štalec (Red Orbit) - intuitivno vodenje ter prepletanje čustvene in umetne inteligence v vsakdanjem življenju

 

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | AMAZON | GOOGLE PODCAST 

V 156. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim Andraža Štalca, soustanovitelja in direktorja digitalne agencije Red Orbit.

Z Andražem v epizodi govoriva o njegovi poti, kako se je skozi čas spreminjal njegov stil vodenja ekipe, kaj je vplivalo na te spremembe, kako se je podjetje prilagajalo novim razmeram na trgu in kako je v svoj slog vodenja vključeval intuicijo.

Drugi del pogovora sva namenila prepletanju čustvene in umetne inteligence, o kateri še posebej v zadnjem času veliko beremo. Andraž v pogovoru na zelo enostaven način razloži, kaj je umetna inteligenca, kakšne so njene prednosti in pasti, kaj je dobro da ve vsak uporabnik orodij kot sta računalnik in pametni mobilni telefon ter interneta in kako lahko umetno inteligenco uporabnimo v vsakdanjem življenju.

V epizodi sem omenila podcast Pod črto in serijo epizod o "astroturfingu", ki ti jih priporočam za poslušanje. Epizode najdeš tukaj.

Andraž je v pogovoru omenil knjigo Death by meeting, ki jo najdeš tukaj, in knjigo Turn the ship around, ki jo najdeš tukaj.

Andraža lahko spremljaš prek Instagrama, LinkedIna, njegovo delo pa prek spletne strani agencije podjetja Red Orbit.

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj