Jana Morelj - o sprejemanju težkih odločitev, življenjski radovednosti in premagovanju strahov

 

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | AMAZON | GOOGLE PODCAST 

V 155. epizodi podcasta gostim priljubljeno radijsko voditeljico in televizijko Jano Morelj. 

V epizodi govoriva o njeni poti, sprejemanju odločitev, o zmagah in izgubah, strahovih, notranji moči in o radovednosti. Zadnji del pogovora govoriva o tem, kako sva se v zadnjih mesecih lotili spreminjanja najinega odnosa do denarja. Tudi Jana je v ta del ugriznila s pomočjo Kaje Šolinc, svetovalke za upravljanje osebnih financ, ki je bila moja gostja v 139. in v 154. epizodi tega podcasta.

V pogovoru sem omenila podcast N1 in epizodo z zgodovinarko dr. Manco G. Renko. Prisluhneš ji lahko tukaj.

Jani pa lahko slediš na Instagramu.

Vsak od nas skozi življenje in izzive, ki jih prinese, dobi trdo kožo. Zato je pomembno, da za našo kožo dobro skbimo.

Ekološko šipkovo olje iz Malince je bogato olje, ki se hitro vpije v kožo in ne pušča mastnega občutka. Kožo učinkovito nahrani in na njej naredi zaščitni sloj, ki preprečuje dehidracijo. Šikovo olje neguje gubice na koži in je odlično za zrelo kožo, neguje tudi aknasto kožo, saj ne maši por, pa poškodovano kožo, uporabljaš pa ga lahko tudi na laseh in nohtih, saj bo olje poskrbelo, da bodo slednji močnejši.

Piškovo olje je primerno za vse tipe kože, njegove prednosti pa so poznali že stari Egipčani, Maji in ameriški Indijanci, ki so ga radi uporabljali.

Pri podjetju Malinca, ki je podpornik podcasta Lovim ravnotežje, lahko v svojo spletno košarico, ob zaključku nakupa dodaš še kodo RAVNOTEZJE10 za 10% popust na svoj nakup. Šipkovo olje lahko kupiš tukaj.

Epizoda podcasta Lovim ravnotežje je nastala v sodelovanju s podjetjem Malinca, ki že osem let svojo blagovno znamko ekološke prehrane in naravne kozmetike uspešno nadgrajuje tudi s kakovostnimi in naravnimi prehranskimi dopolnili.

❗️UJEMI OMEJENO ZNIŽANJE❗️

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj