Ali Instagram še deluje in kako ga učinkovito uporabljati - Tina Dobovšek (InstaCoach)

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | AMAZON | GOOGLE PODCAST 

V 161. epizodi podcasta gostim Tino Dobovšek, ustanoviteljico podjetja InstaCoach, ki podjetjem svetuje, kako graditi in razvijati osebne in blagovne znamke na tem omrežju.

S Tino se v tej epizodi pogovarjava o vsem, kar moraš vedeti za uspešen nastop v okolju Instagrama, kaj na omrežju deluje, kako upravljati z vsebinami, ki jih pripravljaš za različna omrežja in pri tem prihraniti na času, kaj deluje na Instagramu in kaj na TikToku in, za vse, ki še niste vstopili na trg vplivnostnega marketinga, kako na pravilen način začeti sodelovati z vplivneži in kaj od njih pričakovati.

Tina je že bila gostja v 67. epizodi podcasta, ki jo lahko poslušaš tukaj. V najinem prvem pogovoru sva govorili o dobrih praksah nastopa in upravljanja Instagram kanala, o tem ali hashtagi delujejo in kako preverjamo verodostojnost vplivnežev. Čeprav se okolje Instagrama spreminja iz dneva v dan, so določene stvari še vedno aktualne. Če pogovora še niste poslušali, vas v zapisu epizode čaka povezava do najinega prvega klepeta.

InstaCoach lahko spremljaš na spletni strani, na kateri Tina vsak mesec objavi tudi zanimive podgovore z najbolj prepoznavnimi vplivneži.

InstaCoach lahko spremljaš tudi na Instagramu.

 

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj