167: Kako v času zdravstvenih težav bolje upravljati s strahovi in čustvovanjem- Maja Gaspari

 

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | AMAZON | GOOGLE PODCAST 

 

V 167. epizodi podcasta gostim mojo sestrico Majo Gaspari, ki se v podcast Lovim ravnotežje vrača četrtič.

Tokrat govoriva o aktualnih izzivih, s katerimi se ukvarjava. Zadnje mesece imava namreč obe veliko pozornosti usmerjene v najino zdravje. Maja ti bo zaupala, kako se je končalo leto 2022 in začelo leto 2023, ko so jo zdravniki ujeli tik pred možno možgansko kapjo.

Kako je upravljala s situacijo, kako smo kot družina bdeli nad potekom Majinega zdravljenja, kaj je šlo narobe in kaj prav in kaj smo se vsi skupaj iz te izkušnje naučili.

V drugem delu pogovora ti razkrijem še, kaj se je v zadnjem času na področju zdravja dogajalo meni, zakaj sem bila slab mesec na bolniški in kje se najini zgodbi prepletata.

Maja je že bila gostja v 87. epizodi, ki jo lahko poslušaš tukaj. V epizodi govoriva o najinem odnosu, ki se je skozi leta seveda zelo spreminjalo, o izzivih, s katerimi se sooča kot samostojna podjetnica in mamica samohranilka, pa o mentalnem zdravju, poporodni depresiji in še več.

V 102. epizodi, ki jo najdeš tukaj, govoriva o produktivnosti oziroma učinkovitem upravljanju časa. Z Majo sva spremljali njeno pot iskanja najbolj optimalnega načina upravljanja časa in svoja opažanja beležili v interaktivni vodič in delovni zvezek “Produktivnost, delaj pametneje”. 

Do samo 26. 4. 2023 lahko po najnižji ceni do sedaj ujemaš 6 interaktivnih vodičev in delovnih zvezkov: Paket Lovim ravnotežje (vključuje vodiče "Kako najdeš svoj zakaj?", "Kako presežeš omejitvena prepričanja?", "Sestavi svojo jutranjo rutino" in "Vodič za pisanje dnevnika"), interaktivni vodič in delovni zvezek Produktivnost, delaj pametneje in vodič Postavljanje ciljev. Vse skupaj za samo 39,80 EUR (redna cena je 124,40 EUR). Svoj izvod dobiš na TUKAJ.

Z Majo sva klepetali tudi v 135. epizodi, ki jo najdeš tukajV pogovoru lahko slišiš tudi o Majini zgodbi o izgubah nosečnosti, o spontanih splavih in izvenmaternični nosečnosti. Maja v tem pogovoru tudi meni prvič pove za kar nekaj stvari, ki jih je prešla v preteklosti in za katere tudi jaz nisem vedela.

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj