Uživanje v nepopolnostih, prepletanju barv in iskanju potrpežljivosti - Hana Karim

 

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | AMAZON | GOOGLE PODCAST 

V 166. epizodi podcasta gostim likovno pedagoginjo, umetnico in priznano ustvarjalko keramike Hano Karim.

Hana s svojimi prepoznavnimi izdelki navdušuje domače in tuje kupce, v njih prepleta dva svetova, ki ju je podedovala od svojih staršev - kraški svet po mami in dediščino Bližnjega vzhoda, ki jo je vzljubila od očeta, ki ima kurdske korenine.

V epizodi govoriva o njenem delu, ustvarjanju, kako je skozi svojo kariero prepoznala lepoto uživanja v potrpežljivosti, opuščanju nadzora in uživanja v trenutkih, ko prvič pogleda izdelke, ko odpre peč. In kako je vse to prenesla tudi v zasebno življenje. 

 

 Hano lahko spremljaš prek spletne strani in Instagrama.

Dočakali smo pomlad, daljše dneve, nežne sončne žarke in veter v laseh. Pri Malinci so prav v teh dneh predstavili nova izdelka, ki bosta poskrbela, da bodo naši lasje negovani, nahranjeni in sijoči.

Naravni šampon vsebuje pšenične proteine in aminokisline je primeren za nego vseh vrst las. Nežno jih očisti in podpira njihovo naravno rast. Pšenični proteini in aminokisline pomagajo zmanjšati poroznost las, saj jih krepijo od znotrak, skrbijo za ohranjanje vlažnosti las, da so ti mehki, gladki in sijoči. Naravni balzam za lase z negovalnimi olji pa pomaga k lažjemu razčesavanju las. Vsebuje štiri tipe olj: jojobino, kokosovo, makadamijevo in ricinusovo ter karitejevo maslo. Vse sestevine poskrbijo, da bodo vaši lasje nagranjeni in ukroteni, ne da bi se ob tem preveč obtežili ali razmastili. Tudi Malincin balzam je primeren za vse tipe las.

Skoči na Malincino spletno stran in si s kodo RAVNOTEŽJE10 zagotovi še 10% popust na nakup.

Uživaj v pomladi in vetru v sijočih laseh.

Epizoda podcasta Lovim ravnotežje je nastala v sodelovanju s podjetjem Malinca, ki že osem let svojo blagovno znamko ekološke prehrane in naravne kozmetike uspešno nadgrajuje tudi s kakovostnimi in naravnimi prehranskimi dopolnili.

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj