MASHA MAZI – PODJETNICA, KI POSTAVLJA NEPOZABNE BRANDING STRATEGIJE, PRI TEM PA NAVDIHUJE S PREPLETEM STROKOVNOSTI IN MLADOSTNE ZAGNANOSTI

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | STITCHER GOOGLE PODCAST

V 45. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim Masho Mazi, strokovnjakinjo za branding, strateginjo, podjetnico in žensko, od katere se tudi sama zadnjih nekaj let ogromno učim. Masha je ena od tistih oseb, na katere se obrnem, ko imam vprašanje, rabim nasvet ali pa enostavno moram poklepetati.

V današnji epizodi se pogovarjava o tem, kdaj podjetnik potrebuje branding strategijo, kdaj potrebuje logotip (tukaj boš presenečena), kako se Masha loteva sodelovanja z naročniki, s kom sodeluje in kakšnim podjetjem reče ne. Govoriva tudi o mentalnem zdravju, soočanju z depresijo, izgorelostjo, porazi in anksioznostjo, ki jo spremlja že nekaj let. Pa o čisto sveži spletni trgovini, ki jo odpira prav na dan, ko ta pogovor pošiljam v tvojo podcast knjižnici in vseh krasnih vsebinah, ki te v njej že čakajo – če si podjetnice, kreativka ali ženska, ki išče navdihe na osebni poti, skoči v trgovino … zdaj.

Masho lahko spremljaš skozi njeno osebno zgodbo:

Spletna stran

Instagram

Če te branding zanima, pa te vabim, da skočiš še na platforme njenega studia Atlas Authentica:

Spletna stran

Instagram

Za vse kreativne podjetnike je Masha odprla Facebook skupino, v kateri že potekajo zanimive debate ter izmenjava izkušenj in virov (knjige, tečaji, ….).

Masha je ob koncu epizode omenila nekaj filmov, serij in knjig, in sicer:

Black fish: dokumentarni film

The king’s speech

Lion

Fight Club

Fantastic beasts and where to find them

Med knigami je izpostavila kultnega Alkimista in The subtle art of not giving a fuck.

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj