TJAŠA PERKO – KASKADERKA, IGRALKA, ŽENA, MAMA, STRASTNA POPOTNICA IN ŽENSKA Z NEIZMERNO STRASTJO DO ŽIVLJENJA

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | STITCHER GOOGLE PODCAST

V 56. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim Tjašo Perko, kaskaderko, igralko, ženo, mamo, strastno popotnico in na sploh žensko, ki ji je bila neustrašnost do življenja položena v zibelko. Tjaša prihaja iz družine, v kateri se prepletajo ljubezen do adrenalina, filma in izražanja. Najini otroštvi ne bi moglo biti bolj različni. Medtem ko je Tjaša pri rosnih letih stoje galopirala na hrbtu konja (za filmsko vlogo), sem jaz večino življenja živela v oklepih številnih strahov.

V današnji epizodi se s Tjašo pogovarjava o odraščanju, strahovih, potovanjih in njenem delu, ki jo je vodilo skozi (vsaj) 11 vlog kaskaderke in dvojnice (med drugim je lani stala ob Salmi Hayek in jo nadomestila v kadrih za nov film, ki ga bomo lahko gledali naslednje leto), pa o družinskem življenju, ki sta ga ustvarila z možem, Rokom Perkom, nekdanjim vrhunskim alpskim smučarjem.

Tjašo lahko spremljaš na njenem Instagram računu in spletni strani.

V epizodi sva omenili podcast Armchair Expert in pogovor s Travisom Pastrano, ameriškim tekmovalcem v motociklizmu. Poslušaš jo lahko tukaj.

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj