KAJ ME JE NAUČILO LETO 2020?

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | STITCHER GOOGLE PODCAST

V 55. epizodo podcasta Lovim ravnotežje sem ujela ključna spoznanja, ki sem jih dobila v norem letu 2020 in jih gotovo s seboj odnesem tudi v 2021. V tej epizodi ti predstavljam nov način in rutino, s katero sem vstopila v leto 2020 in, kako sem skozi leto, ki je bilo seveda drugačno od pričakovanega, svoje namere vpeljevala v osebnem in poslovnem življenju. V leto 2020 sem stopila oborožena s spoznanjem, česa si želim in česa ne, mojim trdnim zakaj-em in poslanstvom, ki sem ga identificirala konec leta 2019. Vedela sem, da me čaka veliko težkih odločitev, če bom želela nova spoznanja vepljati v življenje. Prav v teh na novo postavljenih temeljih in okvirjih sem v letu 2020 našla uteho, odgovore na vprašanja in mirnost, ki me vodila do daleč najbolj uspešnega leta v mojem življenju.

Globoko verjamem v to, da sem letošnje leto doživljala mirneje ter z močno osredotočenostjo in jasnostjo na pot tudi zato, ker sem si postavila zelo močne temelje. Poznavanje tvojega zakaj-a ter soočanje s strahovi in omejitvenimi prepričanji (o tem sem govorila v 30. epizodi tega podcasta) so bili ključni za to, da lahko danes rečem, da je bilo leto 2020 uspešno in je prišlo kot darilo.

Do teh spoznanj sem prišla skozi leta vaj in časa, ki sem ga namenila odkrivanju in samospoznavanju. Vaje sem vključila v dva delovna zvezka, Kako najdeš svoj zakaj? in Kako presežeš omejitvena prepričanja?, ki sta na voljo v moji spletni trgovini. Do 30. 11. 2020 pa imaš možnost, da oba delovna zvezka ujameš z vključenim 25% popustom in v paketu z BONUS delovnim zvezkom dodatnih 25 vaj za boljše samospoznavanje. Paket vseh treh delovnih zvezkov lahko dobiš tukaj.

V tej epizodi sem omenila:

PRODUKTIVNOST: pomladi sem raziskala različne načine lovljenja produktivnosti in jih vključila v podcast epizode od 24. do vključno 29. Najdeš in poslušaš jih lahko tukaj.

PISANJE DNEVNIKA: vodič za pisanje dnevnika lahko najdeš tukaj.

IZOBRAŽEVANJE: v epizodi sem omenila program Leader in flow in mojega mentorja Romana Pavloviča, ki sem ga gostila v 42. epizodi tega podcasta.

Aidea podcast pogovor z Mihom Mazzinijem lahko poslušaš tukaj.

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj