SAŠA ZOR – DIREKTORICA MARKETINGA IN PRODAJE V NAJPRESTIŽNEJŠEM HOTELU V PRESTOLNICI, STRASTNA GURMANKA, MAMA IN ŽENA

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | STITCHER GOOGLE PODCAST

V 54. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim Sašo Zor  direktorico marketinga in prodaje v hotelu svetovne verige InterContinental Hotels & Resorts, ki je ob enem tudi edini ljubljanski hotel s petimi zvezdicami. Sašina poslovna pot se od samih začetkov dotika hotelirstva in turizma. Sašo sem spoznala nekega sončnega petka na Pogačarjevem trgu, ko sva se v sklopu Odprte kuhne znašli ob isti mizi pri chefu Luki Koširju, ki vodi eno od mojih najljubših restavracij – Brunarico Grič. In prav hrana je tista stvar, o kateri se s Sašo radi pogovarjava. Obe sva strastni gurmanki, Saša pa je ljubezen do hrane ponesla še korak ali dva naprej, saj svojo ljubezen do ustvarjanja jedi v svoji kuhinji z nami deli prek svojega Instagram računa, ki ga najdeš v opisu te epizode, da boš tudi sama lahko pokukala v Sašino kuhinjo.

 

V današnji epizodi se s Sašo pogovarjava o hrani, o njeni poslovni poti in vlogi mame, v katero je vstopila pred slabim letom, ko se je njeni družini pridružil prvorojenec Mark. Saša je ena od tistih oseb, ki me navdušuje ob vsakem klepetu in srečanju. S svojo multiplasnostjo, ki jo človek odkriva skozi čas pa mi je vedno v opomin, kako lepo in prav je, da sebi in drugim namenimo čas za spoznavanje globin osebnosti, ki jih ob prvem stiku navadno ne zaznamo. Tudi o tem danes govoriva v tej epizodi.

 

Sašo lahko spremljaš na njenem Instagram računu, kjer objavlja super vsebine in recepte za celo družino:

Saša je v epizodi omenila knjigo The road less traveled, M. Scott Pack. Rada pa posluša Goop podcast in spremlja Oprah’s book club.

❗️UJEMI OMEJENO ZNIŽANJE❗️

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj