SAŠA ZOR – DIREKTORICA MARKETINGA IN PRODAJE V NAJPRESTIŽNEJŠEM HOTELU V PRESTOLNICI, STRASTNA GURMANKA, MAMA IN ŽENA

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | STITCHER GOOGLE PODCAST

V 54. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim Sašo Zor  direktorico marketinga in prodaje v hotelu svetovne verige InterContinental Hotels & Resorts, ki je ob enem tudi edini ljubljanski hotel s petimi zvezdicami. Sašina poslovna pot se od samih začetkov dotika hotelirstva in turizma. Sašo sem spoznala nekega sončnega petka na Pogačarjevem trgu, ko sva se v sklopu Odprte kuhne znašli ob isti mizi pri chefu Luki Koširju, ki vodi eno od mojih najljubših restavracij – Brunarico Grič. In prav hrana je tista stvar, o kateri se s Sašo radi pogovarjava. Obe sva strastni gurmanki, Saša pa je ljubezen do hrane ponesla še korak ali dva naprej, saj svojo ljubezen do ustvarjanja jedi v svoji kuhinji z nami deli prek svojega Instagram računa, ki ga najdeš v opisu te epizode, da boš tudi sama lahko pokukala v Sašino kuhinjo.

 

V današnji epizodi se s Sašo pogovarjava o hrani, o njeni poslovni poti in vlogi mame, v katero je vstopila pred slabim letom, ko se je njeni družini pridružil prvorojenec Mark. Saša je ena od tistih oseb, ki me navdušuje ob vsakem klepetu in srečanju. S svojo multiplasnostjo, ki jo človek odkriva skozi čas pa mi je vedno v opomin, kako lepo in prav je, da sebi in drugim namenimo čas za spoznavanje globin osebnosti, ki jih ob prvem stiku navadno ne zaznamo. Tudi o tem danes govoriva v tej epizodi.

 

Sašo lahko spremljaš na njenem Instagram računu, kjer objavlja super vsebine in recepte za celo družino:

Saša je v epizodi omenila knjigo The road less traveled, M. Scott Pack. Rada pa posluša Goop podcast in spremlja Oprah’s book club.

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj