PETRA SODJA – USTVARJALKA SLADIKIH UMETNIN POD BLAGOVNO ZNAMKO PCAKES O POSLOVNIH PRILOŽNOSTIH V LETU 2020

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | STITCHER GOOGLE PODCAST

V 53. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim Petro Sodjo – ustvarjalko sladkih razvad, ki jih poznamo pod znamko Pcakes. V tej epizodi se pogovarjava o njeni poslovni poti, ki jo je od socialne delavke vodila do enega najbolj prepoznanih in cenjenih obrazov tort, krofkov, cupcakesov, lučk in kukijev pri nas. V epizodi boš slišala, kje Petra išče svojo kreativnost in kako se je hitro znašla v pomladnem lockdownu, ko je na glavo postavila svoj poslovni model ter si z dostavo po celi Sloveniji zagotovila prihodek in nadomestilo izpada, ki so ga povzročile odpovedi dogodkov in predvsem porok v letu 2020.

Z znanjem in novimi izkušnjami Petra v prihodnost vstopa tudi skozi čisto novo spletno trgovino, v kateri te že čakajo spletni tečaji za pripravo tort po Petrinem receptu, DYI paketi in pripomočki za tiste, ki boste še resneje ugriznili v pripravo tort in drugih okusnih sladic.

 

Petro lahko ujameš na kar nekaj kanalih:

Spletna stran 

Instagram – Petrin uradni kanal

Instagram – kjer svoje kreacije deliš ti 

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj