KNJIGE – NAVDIHUJOČ SEZNAM ZA VSAK OKUS

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | STITCHER GOOGLE PODCAST

V 52. epizodi podcasta Lovim ravnotežje ti predstavljam seznam knjig, ki so na mojih knjižnih policah. V tej epizodi s teboj delim podjetniške in poslovne knjige, romane, literarne klasike pa knjige za dušo, srce in glavo. Za vsako razpoloženje in za premagovanje trenutnega preživljanja časa doma. V tej epizodi sem nanizala prek 30 knjig.

Če te zanima še en seznam, ki sem ga pripravila v obliki brezplačne e-knjige, se na koncu tega zapisa prijavi na e-novičke. Takoj po potrditvi prijave boš prejela jutranjo rutino in ideje, kako sestaviš svojo, in dva dni kasneje še seznam 25 knjig za sodobno žensko (no,  tudi za moške, seveda).

 

Eckhart Tolle: A New Earth (Nova zemlja) in Power of Now

Michael A. Singer: The Untethered Soul (Duša brez spon)

Greg McKeown: Essentialism

Ryan Holiday: The daily stoic in Growth hacker marketing. Ryan ima tudi podcast The Daily Stoic. Knjiga The Daily Stoic je tudi del moje jutranje rutine. Več o njej lahko slišiš tukaj.

Robert Iger: The Ride of a Lifetime

Gary Vaynerchuk: Crush it!

Tri knjige, ki sem jih spoznala na programu Leader in flow in mi jih je zaupal moj mentor Roman Pavlovič. Najin klepet za ta podcast lahko poslušaš tukaj.

Mihaly Csikszentmihalyi: Zanos (Flow)

James P. Carse: Finite and Infinite Games

Jim Collins: Good to Great

Nika Erčulj: My Garden of Flowers and Broken Pieces. Niko lahko spremljaš prek Instagrama in kupiš njen knjižni prvenec na Amazonu.

Sally Rooney: Normal people. To knjigo sem do konca prebrala zaradi Ajde Rotar Urankar. O tem sva govorili tudi v klepetu za podcast, ki ga slišiš tukaj.

Miha Mazzini: Pohlep

Rob Hobson: Umetnost spanja

Robin Sharma: The Monk Who Sold His Ferrari

ALicia Keys: More Myself

Boštjan Videmšek: Plan B

Glennon Doyle: Untamed

Malcom Gladwell: Pogovorjanje z neznanci

John Steinback: Vzhodno od raja

Elizabeth Gilbert: City of Girls, pa seveda Eat, pray, love in Big Magic. Elizabeth ima tudi podcast Big Magic, stare epizode so top, žal ga ne oddaja več.

Harper Lee: To Kill a Mockingbird

Kraljica Victoria: biografija (vse so top, ker je ženska fascinantna)

Anthony Bourdain: Kitchen Confidential

Brene Brown: Daring Greatly, poslušaj tudi njen podcast Unlocking us.

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj