MIHA REKAR – O DEPRESIJI, NAČINIH UPRAVLJANJA RAZPOLOŽENJA, IZZIVIH DELA OD DOMA IN STOICIZMU

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | STITCHER GOOGLE PODCAST

V 60. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim Miho Rekarja, programerja, kolega podcasterja, kavnega navdušenca, ljubitelja teka in sprehajalca, s katerim imava vedno globoke pogovore. Enega sva ujela v današnji klepet, v katerem se pogovarjava o čustvovanju, soočanju z depresijo, načinih upravljanja nihanja razpoloženja, o teku, knjigah in stoicizmu, s katerim me je Miha “okužil” pred dvema letoma.

V epizodi govoriva o izzivih dela od doma, kako v času pandemije izgleda življenje samske osebe, kako pomemben je kakovosten sistem podpore in zakaj je ranljivost tvoj “superpower”.

Miho lahko spremljaš na Instagramu, Twitterju in spletni strani.

V epizodi sva omenila podcast epizodo na Joe Rogen podcastu s CEO podjetja Whole Foods, ki jo lahko poslušaš tukaj.

Knjige avtorja Ryana Holidaya najdeš tukaj.

Knjiga A guide to a good life – An ancient art of stoic joy najdeš tukaj.

Miha je omenil še Koronavirus podcast, ki ga izdaja RTV Slovenija in v katerem gostijo strokovnjake. Najdeš ga tukaj.

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj