DORA KOMATAR – ILUSTRATORKA, KI JE V TEM LETU MED ŠTEVILKAMI IN KREATIVNOSTJO NAŠLA ČUDOVITO RAVNOTEŽJE V NAVDIHUJOČI PODJETNIŠKI ZGODBI

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | STITCHER GOOGLE PODCAST

V 61. epizodi podcasta Lovim ravnotežje sem poklepetala s krasno ilustratorko Doro Komatar. Doro sem spoznala prek instagrama, kjer sva v zadnjih mesecih nanizali kar nekaj klepetov prek zasebnih sporočil. Danes sva najin prvi pravi pogovor ujeli v mikrofon, v klepetu pa mi je Dora zaupala svojo pot. Kako je iz študija ekonomije in kasneje marketinga pot vodila v svet trgovanja in številk, ki ga je letos uravnotežila še s podjetniško večerno zgodbo, kot ji pravi sama. Prav v začetku tega meseca je Dora objavila svojo spletno stran in trgovino, na kateri že lahko kupiš ali naročiš personalizirane ilustracije za svoje otroke ali za darilo.

Dora v življenju usklajuje kar nekaj velikih vlog, od žene in mamice, do sodelavke v fini ekipi traderjev v enem od večjih slovenskih podjetij, pa do nove podjetnice, ki skozi izzive stopa z nasmehom na obrazu in čutom za povezovanje. Tako mi je tik po tem, ko sva ugasnili mikrofone še zaupala, da je prav v teh dneh še z dvema podjetnikoma, Niko iz Bon Bon Ateljeja in Lukom iz Banibeans,ki si ga spoznala v 59. epizodi epizodi tega podcasta. Skupaj so pripravili dišeč in sladek paketek, ki ga krasi še njena ilustracija.

Doro in njeno podjetniško zgodbo lahko podpreš z nakupov v njeni spletni trgovini.

Doro in njene ilustracije lahko spremljaš tudi na Instagramu.

 

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj