PATRICIA PANGERŠIČ – KAKO POISKATI MOTIVACIJO ZA OSVAJANJE NOVIH ZDRAVIH NAVAD

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | STITCHER GOOGLE PODCAST

V 74. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim Patricio Pangeršič – osebno trenerko, diplomirano pedagoginjo in podjetnico, ki svojo osebno in poslovno znamko Fit akademija uspešno gradi tudi s pomočjo uporabe družbenih omrežij.

V današnji epizodi se pogovarjava o njeni poti, o postavljanju strasti do športa v center življenja in o tem, kako je svojo ljubezen do športa vpela v podjetniško zgodbo, s katero številnim pomaga vzpostavljati zdrav odnos do športa, uravnotežene prehrane in boljšega počutja. Če tudi ti razmišljaš, kako bi v svoj vsakdan vključila več gibanja, se nalezla zdravih navad, je ta epizoda zate. Patricia mi je v pogovoru dala tudi nasvet, ki mi bo prišel prav, ko se bom lotila uresničevanja enega od svojih ciljev za to leto … no, več pa v tej epizodi.

  1. epizoda podcasta Lovim ravnotežje je nastala v sodelovanju in s podporo novih tekaških copat Ultraboost 21, ki jih v teh dneh tudi na slovenskih tleh predstavlja znamka adidas. Spodaj lahko najdeš tudi povezavo do spletne strani, na kateri do 4. marca 2021 poteka nagradna igra, v kateri ob oddani zavezi, da boš v svoj vsakdan vključila več zdravih navad in z njimi zamenjala čas, ki ga preživiš na družbenih omrežjih ali pred televizijo, lahko ujameš privlačne navade. Tudi nove ikonične tekaške copate Ultraboost 21, ki ti bodo pomagali pri uresničevanju zaveze.

Patricio lahko spremljaš prek Instagrama.

Patricia je razvila tudi program Fit akademija, ki se mu lahko pridružiš tukaj, lahko pa jo spremljaš še na njeni spletni strani, kjer so na voljo dodatne vsebine in spletna trgovina s planerjem in ostalimi izdelki, ki ti bodo v pomoč pri osvajanju novih zdravih navad.

Letošnjo pomlad osvajamo zdrave navade

Podpornik današnje epizode in pogovora s Patricio je adidas. Zdaj, ko epidemija močno vpliva na naš vsakdan, lahko tek pomembno pripomore k naši fizični in psihični pripravljenosti. Zato so v adidasu, kjer verjamejo v preobrazbeno moč teka, predstavili najnovejši tekaški model Ultraboost 21, s katerim želijo ljudem vnesti dodatno energijo za pozitivne spremembe in izboljšanje življenja. Najbolj napreden copat doslej, ki so ga razvili v tesnem sodelovanju s tekaško skupnostjo, nudi vrhunsko ravnovesje med udobjem in odzivnostjo.

Novi Ultraboost 21 je najbolj napreden tekaški copat, ki je osnovan na glavnih elementih originalnega modela Ultraboost in dodatno oplemeniten s kar 6 % več pene BOOST kot njegov lanski predhodnik, kar omogoča najboljše možno blaženje in podporo med tekom. Poleg tega adidas z novim copatom krepi tudi svojo zavezo k trajnosti, saj je zgornji del narejen iz visoko zmogljivega recikliranega materiala PRIMEBLUE, ki vsebuje najmanj 50 % reciklirane oceanske plastike Parley.

Prihod novega copata so v adidasu podprli s kampanjo, v kateri nas želijo spodbuditi, da moderno tehnologijo vsaj nekoliko zamenjamo z navadami, ki so dobre za naše psihofizično počutje. Tako se na primer namesto jutranjega brskanja po Instagramu, ki nam energijo pogosto odvzame, raje podamo na jutranji tek in s tem napredno tehnologijo, združeno v copatu Ultraboost 21, uporabimo sebi v prid. V globalni raziskavi, ki so jo lani izvedli v adidasu, so namreč ugotovili, da imamo ljudje, ki smo se v času epidemije redno ukvarjali s športom, kar 20 % več energije in se bolje soočamo s preprekami v vsakdanjem življenju. Nekaj podatkov lahko vidiš na grafiki, ki vključuje informacije iz adidasove globalne raziskave.

Prekini s slabo energijo in zapiši svojo zavezo

Pridruži se nama s Patricio in do 4. marca 2021 na spletni strani oddaj svojo zavezo, s katero boš v pomlad vstopila z dobrimi navadami, boljšim počutjem in višjim nivojem energije. Z oddajo svoje zaveze boš sodelovala v nagradni igri in, kdo ve, morda boš prav ti lastnica novih Ultraboosticah 21 v živahni beli in fluorescentno rumeni barvi.

Povezavo do spletne strani, na kateri poteka nagradna igra, najdeš tukaj.

Epizoda podcasta Lovim ravnotežje je nastala v sodelovanju z adidasom in novim tekaškim copatom Ultraboost 21. Fotografijo Patricie je naredil Luka Ažman, fotografije novih Ultraboost 21 tekaških copat, pa so iz arhiva adidasa.

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj