TOP 10 SPOZNANJ PO 10 LETIH PODJETNIŠTVA IN ODGOVORI NA VPRAŠANJA

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | STITCHER GOOGLE PODCAST

V 75. epizodi podcasta Lovim ravnotežje bova govorili o podjetništvu. Prav včeraj sem praznovala 10 obletnico podjetniške poti. Poti, ki bi po vseh načrtih morala biti dolga kakšno leto. V današnji epizodi ti bom predstavila svoj pogled na podjetništvo, kako razumem vlogo podjetnice in kako razumem podjetništvo. Ob desetletnici sem pripravila deset ključnih spoznanj, ki me vsakodnevno spremljajo pri sprejemanju odločitev, premisleku o novih projektih, sodelovanjih z naročniki in usklajevanju življenja – o tistem lovljenju ravnotežja, ki sem ga postavila v center svojega delovanja. Na koncu bom odgovorila še na nekaj vaših vprašanj, ki ste mi jih poslali.

Želela sem si, da na poti iskanja zakaj-a s svojimi izkušnjami in spoznanji, ki sem jih dobila sama, pomagam tudi tebi. Zato sem pripravila krasen delovni zvezek z vajami, ki ti bodo pomagale, da najdeš svoj zakaj. V tej epizodi se večkrat vrnem k točki, kako pomembno je, da v življenju najdeš zvoj zakaj, svojo poslanstvo ali namen. Zate sem pripravila delovni zvezek Kako najdeš svoj zakaj?, ki te bo skozi vaje vodil do tvojega spoznanja zakaj-a. Zraven ti dodajam še brezplačen delovni zvezek z dodatnimi vajami za samospoznavanje, ki ti bodo v pomoč pri iskanju tvojega zakaja. Delovna zvezka ujamameš na tej povezavi.

 

V tej epizodi sem omenila naslednje dodatne vire:

  1. epizoda podcasta: Kako sem se znašla v podjetništvu?
  2. epizoda: Najpogostejši strahovi pred samostojnim podjetništvom
  3. epizoda podcasta: Zakaj so jutranje rutine pomembne in kako sestaviš svojo?
  4. epizoda: Sindrom vsiljivca in kako z njim upravljati?

Epizode o produktivnosti

  1. epizoda: Kaj so omejitvena prepričanja in kako jih presežeš?

Pri premagovanju omejitvenih prepričanj in strahov ti lahko pomaga delovni zvezek, lahko pa ujameš paket 2 delovnih zvezkov Kako najdeš svoj zakaj? in Kako presežeš omejitvena prepričanja? plus dodatno BONUS e-knjigo 13 knjig, ki jih imam vedno pri roki. Ta paket, ki vključuje 25% popusti, najdeš tukaj.

Klepet z Mojco Marš Žove

Klepet z Masho Mazi

Klepet z Mojco in Masho o tem, kako načrtujeta poslovno leto

Moja zgodba o mentalnem zdravju

Ključna spoznanja za leto 2020

  1. epizoda: Kako najdeš svoj zakaj in zakaj je to pomembno?

Knjiga Creating Money.

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj