KAJA STRNIŠA (BRST PSIHOLOGIJA) – KAKO JE SKOZI IZKUŠNJE S TESNOBO IN IZGORELOSTJO NAŠLA SMISEL IN RAVNOTEŽJE

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | STITCHER GOOGLE PODCAST

V 91. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim Kajo Strniša, krasno mlado žensko, ki je na svoji poti lovljenja življenjskega ravnotežja premagovala tesnobo, panične napade in izgorelost ter v tem našla navdih, strast in življenjski smisel. Danes skupaj s svojo mamo Branko, psihoterapevtko in terapevtko medicinske hipnoze, stoji za BRST psihologijo, ki tudi na družbenih omrežjih objavlja pomembne informacije s področja duševnega zdravja.

V tej epizodi govoriva o mentalnem zdravju, izkušnjah in spoznanjih, do katerih sva prišli skozi najine poti samospoznavanja in samosprejemanja, pa načine, ki nama pomagajo upravljati s čustvi in tesnobo.

Kajo lahko spremljaš na Instagramu.

BRST psihologijo lahko spremljaš na InstagramuYouTube in prek njihove spletne strani, kjer lahko najdeš tudi krasne e-knjige in spletni tečaj, ki sca ga omenili v pogovoru.

V tej epizodi sva omenila še podcaste Aidea, InBed Klare Leben, Na svoji strani Ajde Rotar Urankar, Tima Ferrissa. Richa Rolla, Brene Brown in Glennon Doyle ter psihološke podcaste The Psychology Podcast in The fit mind.

V 49. epizodi tega podcasta lahko slišiš tudi mojo zgodbo in pot mentalnega zdravja. Poslušaš jo lahko TUKAJ.

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj