KAJ VPLIVA NA TVOJE ŽIVLJENJSKO RAVNOTEŽJE IN 4 TRIKI, S KATERIMI GA LOVIŠ

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | STITCHER GOOGLE PODCAST

V 97. epizodi podcasta Lovim ravnotežje ti predstavljam ključne elemente, ki vplivajo na lovljenje življenjskega ravnotežja in 4 trike, ki ti lahko pomagajo, da ga tudi ti vpelješ v svoje življenje.

Iz spoznanj, ki sem ti jih danes zaupala v epizodi podcasta in sem jih v zadnjih letih vpeljala v svoje življenje, sem sestavila celovit interaktiven vodič, ki sem ga poimenovala – LOVIM RAVNOTEŽJE.

Vodič vključuje 4 ključne trike, ki ti bodo v pomoč, da boš tudi ti našla svoje ravnotežje in se končno sprehodila po tisti življenjski poti, ki ti je resnično namenjena.

V tem vodiču boš:
– spoznala, kje se skriva tvoj življenjski smisel ali zakaj, poslanstvo in namen, ki ga imaš v svetu,
– soočila in premagala svoje strahove in omejitvena prepričanja,
– postavila svoj sistem rutin in navad, ki bodo delale zate in zaradi katerih bo vsak nov dan zate zmagovalen in
– odkrila najboljšega terapevta, ki ga že nosiš v sebi in ki ti bo v pomoč pri obvladovanju tvojih čustev in misli.

Ujemi svoj izvod 77-stranskega vodiča Lovim ravnotežje zdaj in si ga zagotovi še danes. Samo zate je celoviti e-vodič z vajami in izzivi na voljo le do 15. 9. 2021 po promocijski ceni, ki že vključuje kar 55% popust.

Vodič lahko kupiš TUKAJ. Uživaj na poti samospoznavanja in odkrivanja zgodbe, ki jo boš napisala posebej zase.

V današnji epizodi sem omenila še niz epizod o produktivnosti, ki jih lahko najdeš TUKAJ.

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj