Top 10 spoznanj po 10 letih podjetništva in odgovori na vprašanja

V 75. epizodi podcasta Lovim ravnotežje bova govorili o podjetništvu. Prav včeraj sem praznovala 10 obletnico podjetniške poti. Poti, ki bi po vseh načrtih morala biti dolga kakšno leto. V današnji epizodi ti bom predstavila svoj pogled na podjetništvo, kako razumem vlogo podjetnice in kako razumem podjetništvo. Ob desetletnici sem pripravila deset ključnih spoznanj, ki me vsakodnevno spremljajo pri sprejemanju odločitev, premisleku o novih projektih, sodelovanjih z naročniki in usklajevanju življenja – o tistem lovljenju ravnotežja, ki sem ga postavila v center svojega delovanja. Na koncu bom odgovorila še na nekaj vaših vprašanj, ki ste mi jih poslali.

Želela sem si, da na poti iskanja zakaj-a s svojimi izkušnjami in spoznanji, ki sem jih dobila sama, pomagam tudi tebi. Zato sem pripravila krasen delovni zvezek z vajami, ki ti bodo pomagale, da najdeš svoj zakaj. V tej epizodi se večkrat vrnem k točki, kako pomembno je, da v življenju najdeš zvoj zakaj, svojo poslanstvo ali namen. Zate sem pripravila delovni zvezek Kako najdeš svoj zakaj?, ki te bo skozi vaje vodil do tvojega spoznanja zakaj-a. Zraven ti dodajam še brezplačen delovni zvezek z dodatnimi vajami za samospoznavanje, ki ti bodo v pomoč pri iskanju tvojega zakaja. Delovna zvezka ujamameš na tej povezavi.

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Zate pripravljam tudi krasen e-novičnik, v katerega vpletam podjetniške in lifestyle vsebine, ki so na voljo le naročnicam novičk. V vsako sporočilo vključim res fine, zanimive, uporabne in navdihujoče vsebine, sem in tja tudi kakšno brezplačno e-knjižico. Spodaj ob prijavi lahko izbereš, katera tema (podjetništvo ali lifestyle) te najbolj zanima in od mene boš dobila vsebine, ki so z izbrano temo povezane. Seveda se lahko odločiš tudi za obe temi. 

Takoj po potrditvi prijave na e-novičke bo v tvoj e-nabiralnik priletela pozdravna e-knjižica, nekaj dni kasneje pa sledi še nekaj finih knjižic, ki ti bodo gotovo prišle prav. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

PREV

Patricia Pangeršič - kako poiskati motivacijo za osvajanje novih zdravih navad

NEXT

Moja zgodba s HPV - 2. del

LEAVE A COMMENT

0