Klemen Selakovič – z ustvarjalcem podcasta Aidea o življenju, strahovih in iskanju sreče v življenju

V 82. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim Klemna Selakoviča – strokovnjaka za uporabniško izkušnjo, kolega podcasterja, ki ustvarja enega od mojih najljubših slovenskih podcastov, ki ga najdeš pod imenom Aidea in moškega, ki po svetu hodi z odprtih srcem, očmi in mislimi. V spontanem in nenačrtovanem pogovoru se dotakneva tem kot so tesnoba, iskanje življenjskega smisla, meditacije, vloge odpiranja prostora za iskrene pogovore, ki jih Klemen uspešno gradi skozi epizode, goste in redno rubriko Dialog, v kateri gosti prijatelja Andreja in Janija.

Klemna lahko ujameš na Instagramu, LinkedInu, TikToku in Twitterju, Aideo pa lahko poslušaš tukaj in gledaš na YouTube kanalu tukaj.

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Zate pripravljam tudi krasen e-novičnik, v katerega vpletam podjetniške in lifestyle vsebine, ki so na voljo le naročnicam novičk. V vsako sporočilo vključim res fine, zanimive, uporabne in navdihujoče vsebine, sem in tja tudi kakšno brezplačno e-knjižico. Spodaj ob prijavi lahko izbereš, katera tema (podjetništvo ali lifestyle) te najbolj zanima in od mene boš dobila vsebine, ki so z izbrano temo povezane. Seveda se lahko odločiš tudi za obe temi. 

Takoj po potrditvi prijave na e-novičke bo v tvoj e-nabiralnik priletela pozdravna e-knjižica, nekaj dni kasneje pa sledi še nekaj finih knjižic, ki ti bodo gotovo prišle prav. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

PREV

Kako ustaviš odlašanje, postaviš prioritete in postaneš produktivna

NEXT

Kako tvojo podjetniško zgodbo predstaviti medijem

LEAVE A COMMENT

0