Karmen Novak – pogovor z lastnico znamke Flower and spice o razvijanju blagovne znamke za globalni trg

V 94. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim Karmen Novak, lastnico in ustanoviteljico podjetja Flower and spice. Flower and spice je naravna linija kozmetike, ki jo je Karmen začela razvijati kmalu po tem, ko jo je ljubezen iz Slovenije pripeljala na Nizozemsko. V tej epizodi se pogovarjava o tem, kako je razvijati blagovno znamko za globalni trg, odpirati nove trge, razvijati izdelke, iskati partnerje in kaj ti pri tem lahko pomaga.

Karmen lahko spremljaš na Instagramu in Twitterja.

Zgodbi Flower and spice lahko slediš na Instagramu in Facebooku, nakup pa opraviš v njihovi spletni trgovini.

V tej epizodi je Karmen omenila knjigi In order to Live in The Next Five Moves.

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Zate pripravljam tudi krasen e-novičnik, v katerega vpletam podjetniške in lifestyle vsebine, ki so na voljo le naročnicam novičk. V vsako sporočilo vključim res fine, zanimive, uporabne in navdihujoče vsebine, sem in tja tudi kakšno brezplačno e-knjižico. Spodaj ob prijavi lahko izbereš, katera tema (podjetništvo ali lifestyle) te najbolj zanima in od mene boš dobila vsebine, ki so z izbrano temo povezane. Seveda se lahko odločiš tudi za obe temi. 

Takoj po potrditvi prijave na e-novičke bo v tvoj e-nabiralnik priletela pozdravna e-knjižica, nekaj dni kasneje pa sledi še nekaj finih knjižic, ki ti bodo gotovo prišle prav. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

PREV

Pogovor s slovenskimi podjetnicami in podjetniki o izzivih in priložnostih

NEXT

Kako skrbeti zase, ko se počutimo slabo?

LEAVE A COMMENT

0