Kaj vpliva na tvoje življenjsko ravnotežje in 4 triki, s katerimi ga loviš

V 97. epizodi podcasta Lovim ravnotežje ti predstavljam ključne elemente, ki vplivajo na lovljenje življenjskega ravnotežja in 4 trike, ki ti lahko pomagajo, da ga tudi ti vpelješ v svoje življenje.

Iz spoznanj, ki sem ti jih danes zaupala v epizodi podcasta in sem jih v zadnjih letih vpeljala v svoje življenje, sem sestavila celovit interaktiven vodič, ki sem ga poimenovala – LOVIM RAVNOTEŽJE.

Vodič vključuje 4 ključne trike, ki ti bodo v pomoč, da boš tudi ti našla svoje ravnotežje in se končno sprehodila po tisti življenjski poti, ki ti je resnično namenjena.

V tem vodiču boš:
– spoznala, kje se skriva tvoj življenjski smisel ali zakaj, poslanstvo in namen, ki ga imaš v svetu,
soočila in premagala svoje strahove in omejitvena prepričanja,
postavila svoj sistem rutin in navad, ki bodo delale zate in zaradi katerih bo vsak nov dan zate zmagovalen in
odkrila najboljšega terapevta, ki ga že nosiš v sebi in ki ti bo v pomoč pri obvladovanju tvojih čustev in misli.

Ujemi svoj izvod 77-stranskega vodiča Lovim ravnotežje zdaj in si ga zagotovi še danes. Samo zate je celoviti e-vodič z vajami in izzivi na voljo le do 15. 9. 2021 po promocijski ceni, ki že vključuje kar 55% popust.

Vodič lahko kupiš TUKAJ. Uživaj na poti samospoznavanja in odkrivanja zgodbe, ki jo boš napisala posebej zase.

V današnji epizodi sem omenila še niz epizod o produktivnosti, ki jih lahko najdeš TUKAJ.

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Zate pripravljam tudi krasen e-novičnik, v katerega vpletam podjetniške in lifestyle vsebine, ki so na voljo le naročnicam novičk. V vsako sporočilo vključim res fine, zanimive, uporabne in navdihujoče vsebine, sem in tja tudi kakšno brezplačno e-knjižico. Spodaj ob prijavi lahko izbereš, katera tema (podjetništvo ali lifestyle) te najbolj zanima in od mene boš dobila vsebine, ki so z izbrano temo povezane. Seveda se lahko odločiš tudi za obe temi. 

Takoj po potrditvi prijave na e-novičke bo v tvoj e-nabiralnik priletela pozdravna e-knjižica, nekaj dni kasneje pa sledi še nekaj finih knjižic, ki ti bodo gotovo prišle prav. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

PREV

Odgovori na vaša vprašanja

NEXT

Kako s pisanjem dnevnika spoznavaš sebe in upravljaš s tesnobo?

LEAVE A COMMENT

0