Kako s pisanjem dnevnika spoznavaš sebe in upravljaš s tesnobo?

V 98. epizodi podcasta Lovim ravnotežje ti predstavljam eno lepših rutin, s katero bdim nad svojimi čustvi, strahovi, tesnobo in izzivi – pisanje dnevnika. Na koncu epizode s teboj delim 3 fine iztočnice, ki ti bodo v pomoč, da boš v trenutku lažje začela z zapisovanjem svojih misli.

Ne pozabi prenesti brezplačnega PDF, ki sem ga pripravila za to epizodo in ga lahko najdeš TUKAJ.

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Zate pripravljam tudi krasen e-novičnik, v katerega vpletam podjetniške in lifestyle vsebine, ki so na voljo le naročnicam novičk. V vsako sporočilo vključim res fine, zanimive, uporabne in navdihujoče vsebine, sem in tja tudi kakšno brezplačno e-knjižico. Spodaj ob prijavi lahko izbereš, katera tema (podjetništvo ali lifestyle) te najbolj zanima in od mene boš dobila vsebine, ki so z izbrano temo povezane. Seveda se lahko odločiš tudi za obe temi. 

Takoj po potrditvi prijave na e-novičke bo v tvoj e-nabiralnik priletela pozdravna e-knjižica, nekaj dni kasneje pa sledi še nekaj finih knjižic, ki ti bodo gotovo prišle prav. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

PREV

Kaj vpliva na tvoje življenjsko ravnotežje in 4 triki, s katerimi ga loviš

NEXT

Odgovori na vaša vprašanja

LEAVE A COMMENT

0