Dr. David Zupančič - z vplivnežem med zdravniki o lovljenju ravnotežja, življenju v sivi coni, pomenu počitka in lenarjenja

 

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | AMAZON | GOOGLE PODCAST 

V 143. epizodo podcasta Lovim ravnotežje gostim dr. med. Davida Zupančiča, specializanta infektologije, ki ga uporabniki okolja Instagram poznamo pod @mininstry.for.wtf.

David je med drugim tudi kolega podcaster, ki ustvarja podcast Umetnost lenarjenja, in čisto sveži pisatelj, saj prav na dan, ko izhaja ta epizoda, v svet pošilja svoj knjižni prvenec - Življenje v sivi coni.

V tej epizodi se z Davidom pogovarjava o igranju vlog, o delu v ljubljanskem Kliničnem centru, o dežurstvih, o lovljenju ravnotežja med delom in družinskim življenjem, upravljanju razpoloženja in seveda dveh novih projektih, ki se jih je lotil – podcastu Umetnost lenarjenja in pisanjem knjige Življenje v sivi coni.

Davida lahko spremljaš prek Instagrama, lahko pa ga poslušaš tudi pred vsem podcast aplikacij, v katerih najdeš njegov podcast Umetnost lenarjenja.

Davidova prva knjiga Življenje v sivi coni je že na voljo v spletni trgovini Emka, kmalu pa bo knjiga na voljo tudi po knjigarnah po vsej Sloveniji.

Ilustracije za Davidovo knjigo je naredila Vida Igličar, ki je gostovala v 69. epizodi tega podcasta. Enega najbolj poslušanih pogovorov lahko poslušaš tukaj.

David je v pogovoru omenil Tony Robbinsa in njegov podcast. Poslušaš ga lahko tukaj.

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj