Mojca Marš Žove (Your Soul Time) - izzivi bliskovite rasti podjetja v negotovih časih in vpliv odprtja fizične trgovine na rast prihodkov

 

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | AMAZON | GOOGLE PODCAST 

V 142. epizodo podcasta Lovim ravnotežje se (ponovno) vrača Mojca Marš Žove, lastnica blagovne znamke, spletne in fizične trgovine Your Soul Time. Z Mojco današnji pogovor začenjava tam, kjer sva ga pred letom, ko je gostovala zadnjič, končali.

Kako je v času pandemije covid19 začela z novo podjetniško zgodbo Your Soul Time, jo v slabem letu s spletne preoblikovala tudi v fizično trgovino, kako je ta (morda za te čase) neobičajen prehod vplival na bliskovito rast podjetja in prihodkov, s kakšnimi izzivi se srečuje danes, kakšni so njeni načrti za prihodnost ter kako pomembna sta v delovanju trajnost in gradnja močne in vpete skupnosti, ki se iz sledilcev spreminja v vračajoče kupce.

Your Soul Time lahko spremljaš prek Instagrama, TikToka in Facebook strani.

Mojca tokrat gostuje že petič. Najin prvi pogovor lahko poslušaš TUKAJ, pogovor o tem, kako postavljamo cilje za novo leto lahko slišiš TUKAJ, pogovor, ki sva ga posneli slab mesec po “rojstvu” podjetja Your Soul Time januarja 2021, pa TUKAJ in zadnji pogovor, tik preden je Mojca v Ljubljani odprla fizično trgovino Your Soul Time, ki jo najdeš v Litostroju, pa TUKAJ.

Zadnji dve leti sem imela čast sodelovati v krasnem projektu, ki je v sebi združil moji dve veliki strasti – podpiranje slovenskih podjetniških zgodb in medijev. NLB, d. d. se po dveh uspešnih izvedbah projekta #OkvirPomoči, v katerih so malim in mikro podjetniškim zgodbam ponudili pomoč v času pandemije, vrača. Tokrat v prenovljeni različici.

#OkvirPomoči se letos usmerja v trajnost in ponuja priložnost podjetjem, ki dajejo prednost zelenim podjetniškim idejam, projektom in rešitvam za lepši jutri. V NLB so si zadali poiskati edinstvene in inovativne ideje ali projekte, ki kar najbolj rešujejo izzive na področju trajnosti v Sloveniji in regiji Jugovzhodne Evrope.

Prijave za letošnji #OkvirPomoči s trajnostno noto so že odprte, svoje podjetje pa že lahko prijaviš, in sicer do najkasneje 22. 10. 2022.

Svojo prijavo lahko oddaš tukaj.

Na tej strani lahko preveriš tudi, če tvoja ideja ali projekt izpolnjujeta pogoje, ki so potrebni za uspešno oddajo in sodelovanje v letošnjem projektu #OkvirPomoči.

Projekt #OkvirPomoči poteka na vseh trgih Jugovzhodne Evrope, na katerih deluje NLB Skupina, na vsakem trgu pa bo prvih deset najboljših idej ali projektov dobilo bančne ugodnosti in uvrstitev v drugi krog, v katerem bo strokovna žirija izbrala tri regijske zmagovalce.

Trije regijski zmagovalci bodo dobili finančno pomoč (50.000 evrov za prvouvrščenega ter 30.000 evrov za drugo- oziroma 20.000 evrov za tretjeuvrščenega) in trajnostno svetovanje.

Vsi slovenski finalisti bodo dodatno prejeli komunikacijsko podporo pri predstavitvah v medijih NLB in prek kanalov medijskih partnerjev projekta #OkvirPomoči – Bloomberg Adria, Pro Plus in Europlakat. Prav tako bodo vsi slovenski finalisti dobili možnost pridobitve ugodnega NLB Zelenega kredita in drugih oblik financiranja ob izpolnjevanju pogojev NLB, d. d., 6-mesečno brezplačno vodenje poslovnega paketa in brezplačno članarino za poslovno kartico z odloženim plačilom Mastercard.

Skoči na povezavo, preveri razpisne pogoje in oddaj svojo prijavo na #OkvirPomoči do najkasneje 22. oktobra 2022. Morda prav tvoja podjetniška ideja ali projekt zasije na nebu trajnostnih rešitev in dobi dodaten veter v jadra, da svojo vizijo trajnostnega razvoja podjetniške ideje ali projekta izpelješ hitreje, glasneje in močneje.

NLB, d. d. je podpornik podcasta Lovim ravnotežje. Pogovore s slovenskimi malimi in mikro podjetniškimi zgodbami, ki so sodelovale v projektu #OkvirPomoči v letih 2020 in 2021, lahko slišiš tukaj.

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj