VIDA IGLIČAR – KAKO V SEBI NAJTI MOČ IN SE Z MAJHNIMI DEJANJI ODPRAVITI NA 100-DNEVNO POTOVANJE DO BOLJŠE MENE

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | STITCHER GOOGLE PODCAST

V 69. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim Vido Igličar – grafično oblikovalko, ilustratorko, svežo avtorico pravkar izdane knjige 100 dni za boljšo mene in žensko, ki me je skozi iskren pogovor popeljala na pot iskanja življenjskega pomena, modrosti, nazdravljanja ranljivosti in slavljenja tistih majhnih trenutkov, ki prepogosto v življenju zbežijo preden se jih dobro zavedamo.

Pogovor z Vido je eden tistih, ki ga ne moreš načrtovati in že na začetku je postavila v ospredje svoje življenjske preizkušnje, izgube in spopadanje s čustvovanjem, ki so jo nato skozi življenje vodili, da se je nenehno spraševala o svojem pomenu ter bila pri tem ustvarjalna in radovedna. Danes se Vida predstavlja tudi kot avtorica pravkar izdane knjige in delovnega zvezka v enem – 100 dni za boljšo mene, ki je izšla pri Mladinski knjigi. V knjigo je preslikala svoj 100-dnevni izziv, s katerim je najprej prek svojega Instagrama sebe in s tem tudi svoje sledilce popeljala na potovanje do odkrivanja boljšega počutja, pri čemer je zasledovala pravilo majhnih in drobnih dejanj, ki jih naredi prav vsak dan. Z nakupom njene knjige se ji na tej poti lahko pridružiš tudi ti in Vidino knjigo zapišeš v svoji različici.

Današnja epizoda je odlična za vse, ki iščete svojo pot, imate občutek, da ste prepuščeni sami sebi in da se le vam dogajajo težki življenjski izzivi. Kako krmilo svojega življenja skozi majhna dejanja, s katerimi postavljaš trdne in zdrave temelje, vzeti v svoje roke, pa skozi Vidino izpoved in … tudi knjigo, ki po novem tudi meni dela družbo vsako jutro.

Vido lahko podpreš z nakupov knjige 100 dni za boljšo mene v spletni trgovini Mladinske knjige.

Vido lahko spremljaš tudi na Instagramu in spletni strani.

Fotografija: Greta Ajutyte

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj