ADRIJANA DIMEC – KAKO IZ OSEBNE ZGRADIŠ NAVDIHUJOČO BLAGOVNO ZNAMKO

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | STITCHER GOOGLE PODCAST

V 68. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim Adrijano Dimec – ženo, mamo, vplivnico ter ustanoviteljico in lastnico nove blagovne znamke Méra Collection, ki jo je Adrijana predstavila šele pred dvema mesecema, z njo pa že navdušila ženske, ki iščejo tiste klasične IT kose, ki jih bodo nosile dalj časa.

V epizodi se pogovarjava o iskanju ravnotežja med življenjskimi vlogami, o tem, kako pomembno je, da se znaš prilagajati toku življenja in zaupati svojim strastem. Prav na v tem delu sem Adrijano spoznala še v novi luči in v pogovoru me je dobesedno sezula. Strast, ki jo je vpletla v svojo znamko Méra Collection, ki sloni na brezčasnih modnih kosih, ki so oblikovani in narejeni v Sloveniji, slavijo žensko telo in odgovarjajo na potrebe in želje žensk je naravnost čudovita zgodba, ki si zasluži pozornost.

Današnja epizoda je odlična za vse, ki razmišljate o grajenju osebnih in blagovnih znamk, njihovem prepletanju, zdravi uporabi družbenih omrežij in grajenju odnosov, ki temeljijo na zaupanju, dvosmerni komunikaciji in sledenju svojemu poslanstvu v svetu. To pa lahko narediš takrat, ko veš, kdo si, česa si želiš, znaš postaviti meje in reči ne tistim stvarem, projektom, ki niso skladne s tvojim pogledom, vrednotami ali potjo, po kateri želiš v življenju hoditi.

Adrijano lahko spremljaš na njenem Instagram kanalu.

Méra Collection pa lahko podpreš z nakupom v njihovi spletni trgovini in jim slediš na Instagram kanalu.

V epizodi sva omenili, da obe trenirava s programom Nuše Gnezde, ki si jo lahko spoznala v 36. epizodi in jo lahko poslušaš tukaj.

Adrijana je omenila tudi dve knjigi: The power of habits in Indistractable.

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj