Razbijanje omejitvenih prepričanj o denarju v živo s Kajo Šolinc (Osebne finance)

 

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | AMAZON | GOOGLE PODCAST 

 

V 164. epizodo podcasta Lovim ravnotežje se vrača moja svetovalka za upravljanje osebnih financ Kaja Šolinc (Osebne finance s Kajo), ki je že gostovala v 139. in 154. epizodah.  

V tej epizodi s Kajo govoriva o omejitvenih prepričanjih, ki jih imamo o denarju. Danes epizodo in pogovor vodi Kaja, ki mi skozi pogovor postavlja vprašanja, s katerimi razbijava moja omejitvena prepričanja. Mimogrede, Kaja mi vprašanj ni poslala vnaprej, saj sva želeli, da so moji odgovori čim bolj iskreni.

Vaje, ki jih v pogovoru izvaja Kaja lahko enostavno preneseš tudi na svoja omejitvena prepričanja in skozi premislek trenutna zamenjaš s bolj zdravimi in predvsem bolj racionalnimi prepričanji.

Kaja je že gostovala v podcastu Lovim ravnotežje, obe epizodi pa sta med desetimi najbolj poslušanimi epizodami vseh časov.

V 139. epizodi sva govorili o postavljanju zdravih temeljev upravljanja osebnih finan, se osredotočili na spremljanje stroškov, kako pripravimo finančni načrt in preverili trike za uspešen začetek varčevanja. Epizodo lahko poslušaš tukaj.

V 154. epizodi sva govorili o postavljanju proračuna ter grajenju nujnih in priložnostih fondov. To epizodo lahko poslušaš tukaj

Kajo lahko spremljaš prek njene spletne strani, na kateri te že čaka tečaj upravljanja osebnih financ in ena-na-ena svetovanja, Instagrama in Facebook strani.  

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj