171: Strast do kuhanja in druženj kot poslovna ideja - Darja Končarevič (Bazilika Družina - Bazilika in Bife)

 

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | AMAZON | GOOGLE PODCAST YOUTUBE

 

V 171. epizodi podcasta gostim Darjo Končarevič, lastnico priljubljenih ljubljanskih gurmanskih postojank Bazilika in Bife, Bazilikine solatne sestrice, ki poleg Ljubljane navdušuje tudi gorenjsko prestolnico Kranj. Darja je tudi avtorica dveh knjižnih uspešnic – Toplo priporočam, ki je od izdaje doživela že več ponatisov in v kateri so shranjene recepture, ki jih imamo radi v Baziliki, in lanske knjige Vsi za mizo, v kateri je Darja prepletla zmagovalne klasike z idejami za druženja vseh oblik in priložnosti.

V epizodi z Darjo govoriva o njeni poti, grajenju podjetja Bazilika Družina, v katerem danes na petih lokacijah dela med 30 in 40 ljudi, o pogumnih odločitvah, partnerju Luki, ki ji že 25 let stoji ob strani, družini, potovanjih in seveda hrani.

Darja vam bo v epizodi zaupala svoje najljubše recepte, kaj običajno kuha doma, kako organizira druženja s prijatelji, ki so vključeni tudi v njeno drugo knjigo, katera mesta so ji najbolj ostala v spominu in kaj vse načrtuje za prihodnje poslovne podvige in izzive.

Darjo in njeno delo lahko spremljaš na: Darjin Instagram, instagram profil Bazilike in instagram profil Bifeja.

Knjigo Toplo priporočam, ki vsebuje najbolj priljubljene recepte iz Bazilike, lahko kupiš tukaj, svežo knjigo Vsi za mizo pa tukaj. Če se odločiš za obe, pa dobiš paketek po nekoliko nižji ceni in to tukaj. Obe toplo priporočam!

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj