172: Ali lahko iz ljubezni do rastlinske prehrane zgradiš uspešno podjetje - Barbara Radojlović (Barbarella)

 

 

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | AMAZON | GOOGLE PODCAST YOUTUBE

V 172. epizodi podcasta gostim Barbaro Radojlović, ustanoviteljico in lastnico blagovne znamke Barbarella, ene prvih znamk rastlinske prehrane, ki je iz začetnih delavnic zrastla v priljubljeni restavraciji v Ljubljani – Juice bar v centru prestolnice in večjo restavracijo v ljubljanskem BTC, dve knjigi in v gurmanske delavnice, ki jih Barbara organizira v prostornem studiu ob Šmartinski cesti v Ljubljani in na katerih se udeleženci učijo priprave uravnoteženih rastlinskih obrokov.

V pogovoru se z Barbaro dotakneva njene poti, kako se je zgodila znamka rastlinske prehrane Barbarella v času, ko pri nas še nismo imeli prostora z izključno vegansko kuhinjo, kako je svoje osebno poslanstvo vpletla v podjetniško pot. Pa tudi o tem, kako se je v tujini učila pri znanih chefih za rastlinsko kuhinjo – Russell Jamesu v Angliji in Matthew Kenneyju v ZDA, ki sta ji pomagala postaviti ključne temelje za razumevanje zdrave in uravnotežene rastlinske kuhinje.

Barbara vam bo v epizodi zaupala tudi svoje strahove, uspehe in neuspehe, kako upravlja z vlogami vodje ekipe, podjetnice in mame.

Barbaro in njeno delo lahko spremljate na: Barbarin Instagram profil, Instagram Barbarella BTC in Barbarella Juice Bar. Barbarellina spletna stran, na kateri lahko preveriš, kdaj bo naslednja delavnica ali pa naročiš Barbarellin katering, je tukaj.

Barbarini knjigi pa lahko naročiš tukaj.

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj