173: Postavitev trajnostne modne znamke in vodenje podjetja z Japonske - Adrijana Dimec (Méra Collection)

 

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | AMAZON | GOOGLE PODCAST YOUTUBE

V 173. epizodi podcasta gostim Adrijano Dimec, ustanoviteljico in lastnico blagovne znamke Méra Collections, ki je v dveh letih od predstavitve na trgu osvojila ženske, ki iščejo kakovostno izdelane večne kose oblačil za svojo omaro.

Z Adrijano sem govorila v 68. epizodi, ki je izšla dva meseca po predstavitvi Mera Collections, danes pa nadaljujeva s pogovorom: kaj se je zgodilo vmes, kakšni so njeni cilji, želje, vizija, kako gradi svoje podjetje, kako ji je uspelo voditi podjetje z oddaljene Japonske, kjer je z družino živela pol leta.

Današnji pogovor z Adrijano lahko razdelim na tri dele. Prvi del pogovara začenjava tam, kjer sva ga zaključili pred dvema letoma in pol, ko je Adrijana na trgu predstavila blagovno znamko Méra Collections. Sledi skok na Japonsko, kjer je z družino živela zadnjih nekaj mesece. V zadnjem delu pa se ponovno vrneva v podjetništvo, se dodatkneva trajnostenega vidika vodenja podjetja ter izzivov in ciljev, ki Adrijano in Méro čakajo v prihodnjem obdobju.

Če boste ostali z nama do konca, vam prav v zadnjih minutah povem še en stavek, ki je meni spremenil življenje, zajema današanjo temo pogovora z Adrijano in ga imam kot moj naj citat ever nalepljenega na steni, da ga vidim vsak dan. Večkrat.

Adrijano lahko spremljate prek Instagrama.

Méra Collections najdete na spletni strani in na Instagramu.

V epizodi sva omenili najin prvi pogovor, ki ga lahko poslušaš tukaj.

Omenili sva še epizodo s Teso Jurjaševič, v kateri sva govorili o oblikovanju kapsulne garderobe. Ta pogovor lahko slišiš tukaj.

Adrijana je omenila knjigo Lost connections.

V epizodi sem omenila ameriškega podcasterja, profesorja marketinga in kritika Scotta Gallowaya, ki ga lahko spremljate tukaj.

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj