182: Upravljanje stresa in gradnja ekipe, ki stoji za velikimi dogodki in resničnostmi TV showi (Melinda Rebrek)

 

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | AMAZON | GOOGLE PODCAST YOUTUBE

V 182. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim Melindo Rebrek, izvršno producentko in solastnico produkcijske hiše Pirana Productions. Melinda je s svojo ekipo soustvarjalka in gonilna sila številnih dogodkov, projektov in televizijskih šovov, ki jih obiskovalci radi obiskujemo ali gledamo na TV ekranih. 

Med najbolj znanimi je Ljubljana Fashion Week, ki je v skoraj desetletju privabil oblikovalce s celotne regije in širše in postale zanimiv za kupce, domače in tuje medije in seveda obiskovalce. Melindino ime se skriva tudi za oddajami Kmetija: Nov začetek, The biggest loser Slovenija, Kolo sreče, pa The Real Housewives of Slovenija in še in še. Za češnjo na tori pa je s kolegico Andrejo postavila tudi zanimiv koncept Skrite večerje, v kateri prepoznani vrhunski slovenski chefi in chefinje na lokacijah, ki so gostom do zadnjega trenutka skrite, pripravljajo nepoznabne gurmanske in doživljajske trenutke.

Melindo lahko spremljaš na njenem Instagram profilu.

V epizodi sva omenili pogovor o perimenopavzi in menopavzi, ki sem ga za 175. epizodo tega podcasta imela z mojo prehransko terapevtko Mojco Sekulić. Pogovor lahko slišiš tukaj.

V podjetju Nelipot so se že na začetku svoje poti pred petimi leti zavezali k minimalističnemu pristopu »manj je več«. S skrbno izbranimi sestavinami, ki naravo pripeljejo v naše urbane domove, so v Nelipotu razvili prepoznan naravni deodorant v stiku. Narejen je iz sestavin, iz katerih bi lahko pripravili slastno pito in jo tudi pojedli.

Nelipotov deodorant v stiku je odličen sopotnik na tvojem naslednjem potovanju. Izdelan je iz naravnih sestavin in v Sloveniji, je certificirano organski, naravni in večinoma primerni tudi za vegane. Po novem jih poleg spletne strani in trgovin Spar, ujameš tudi v poslovalnicah DM po vsej Sloveniji. V njih ekskluzivno dobiš nov izdelek Bitnost z vanilijo in kokosom, ki ga trenutno uporabljam tudi jaz.

Ob nakupu na spletni strani pa vnesi kodo LOVIM 15%, ki ti bo dodala 15% popust na tvoj nakup.

Zgodbo podjetja Nelipot lahko spoznaš v 106. epizodi, v kateri sem gostila direktorico podjetja Tino Štrubelj. Najin pogovor lahko poslušaš tukaj.

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj