187: Iskreno o ljubezni pred kamerami, materinstvu, duševnem zdravju in odpiranju tabujev (Teja Jugovic - Coolmamasita)

 

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | AMAZON | GOOGLE PODCAST YOUTUBE

V 187. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim vplivnico, ženo, mamo, bivšo sosedo in ljubiteljico dobre hrane Tejo Jugovic.

Teja ali Coolmamasita, kot jo poznamo na Instagramu, je v svojem značilnem, neposrednem slogu z mano govorila o svojem odraščanju, materinstvu, odpiranju tabujev in tem, o katerih se ne znamo pogovarjati.

Govoriva o o duševnem zdravju, usklajevanju zasebnega in javnega življenja, odnosu Coolfotrom Janijem, odgovorni uporabi družbenih omrežij in številnih drugih rečeh.

Tejo lahko spremljaš na njenem Instagram profilu. 

V podjetju Nelipot so se že na začetku svoje poti pred petimi leti zavezali k minimalističnemu pristopu »manj je več«. S skrbno izbranimi sestavinami, ki naravo pripeljejo v naše urbane domove, so v Nelipotu razvili prepoznan naravni deodorant v stiku. Narejen je iz sestavin, iz katerih bi lahko pripravili slastno pito in jo tudi pojedli.

Nelipotov deodorant v stiku je odličen sopotnik na tvojem naslednjem potovanju. Izdelan je iz naravnih sestavin in v Sloveniji, je certificirano organski, naravni in večinoma primerni tudi za vegane. Po novem jih poleg spletne strani in trgovin Spar, ujameš tudi v poslovalnicah DM po vsej Sloveniji. V njih ekskluzivno dobiš nov izdelek Bitnost z vanilijo in kokosom, ki ga trenutno uporabljam tudi jaz.

Ob nakupu na spletni strani pa vnesi kodo LOVIM 15%, ki ti bo dodala 15% popust na tvoj nakup.

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj